oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co Myśli Fizyka Kwantowa O Ld
podróżnik1
post 31.07.2009 - 19:45
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Na http://www.nautilus.org.pl/ po lewej stronie jest artykuł o zaawansowanych teoriach nt. LD pt.: "Śniący wszechświat". Mnie artykuł bardzo zaciekawił. Ja zgadzam się z punktem widzenia przedstawionym w artykule, sądzę, że wszystko to co nas otacza + LD itd. jest swego rodzaju snem. O tym pisałem już wcześniej. Polecam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Shadow of Eclips...
post 31.07.2009 - 21:42
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Możliwe że tak jest, możliwe że każdy oddziaływuje z każdym na poziomie kwantowym ale możliwe nie oznacza że na 100% tak jest. Przy obecnym stanie wiedzy to jest kwestia wiary ale może za x lat naukowcy znajdą niezbity dowód potwierdzenie tej teorii.
Polecam film dokumentalny: what's the bleep down the rabbit whole.

+Quote Post
podróżnik1
post 31.07.2009 - 22:21
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Sam nie mogę się doczekać aż nauka jakieś niezbite dowody przedstawi. Szkoda, że naukowcy działają tak wolno. Dochodzą nieraz do takich wniosków po ciężkich przemyśleniach, a tysiące lat temu mistycy, zwłaszcza mam na myśli Tybetańczyków już to wiedzieli. Wniosek jest jeden: jeżeli wierzy się w coś i to sprawia, że nie czuje się niedosytu, jeśli czuje się szczęśliwym z tym co się wie warto to pielęgnować.

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park