Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sen Który Zastanawia ?
ramzes2411
post 07.08.2009 - 20:22
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 7231

Pewnej nocy podczas sny miałem dziwny sen a mianowicie sniło mi się że byłem w jakiej ogromnej sali, coś na kształ komnat w sarożytej Grecji, coś się tam odbywało chyba jakaś rozprawa i nalge jakaś kobieta wskazała na mnie palcem i w tej chwili zacząłem się wznościć i usłyszałem grzmiący głos skierowany do mnie który mówił "Dnia .... (i tu padła data już nie pamiętam jaka), odejdziesz z tego świata" więcem nie pamiętam z tego snu wiem tylko że po przebudzeniu byłem bardzo przestraszony, ale wyznaczona data mineła i nic mi się nie stało na szczęście. Do tej pory zastanawiam się o co mogło chodzić. Acha przypomniałem sobie jeszcze że miałem wrażenie że nie powinno mnie tam być, a wręcz postacie o których wspomiałem nie byli zadowolenii z mojej obecności tam.

Po za tym w pewnym okresie życia praktycznie co noc miałem jakieś dziwne sny i zawsze gdy się budziłem miałem pisk w uszach. Kiedyś miałem wrażenie że coś po mnie łazi i nawet słyszałem jak to coś warczy lub coś w tym, guście, po za tym czułem że coś ewidentnie włazi mi na plecy. Gdy obudziłem się wystraszony miałem ten wspomniany pisk w uszach.
Sczerze mówiąc do tej pory zastanawia mnie ten pierwszy sen co miało znaczyć że "odejde z tego świata " ??
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic