Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pisz, (...)
SORROW
post 24.08.2009 - 23:00
Post #1

Guests

Wiele lat temu na pewnym forum zadałem pytanie starym wyjadaczom oneiro i oobe :
"jak uzyskać kontakt z własną podświadomoscią ? " .
Chciałem wreszcie wpłynąć na nią , ponieważ była zawzięta i twarda ,jak przemoczony rzemień - nie do ruszenia .
Wiele osób podpowiadało co robić . Opcji było wiele ,bardzo różnych-mniej i bardziej przydatnych , ale jeden z userów napisał : weź kartkę , ołówek i pisz .Po prostu .Pisz bez zastanowienia ,aż dłoń zacznie cię boleć .Dopiero później wyciągnij na chłodno wnioski .

i wiecie co ? Dało radę .Więc piszcie ...
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Mano
post 25.08.2009 - 21:18
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2921

wlasnie wrocilem z baru, wypilem pare piwek, nie za duzo, ale mnie kopnelo. To chyba zmeczenie dalo znac o sobie! Wczesniej bylem na spotkaniu z obemaniakami, bylo milo, choc lekko sztywno i ta jedna sie jakos dziwnie nonstop smiala ze mnie :p myslimy zrobic spotaknie, ale co tam, minimum 6-7ludzi musi byc. Slyszeli SHPONGLE i ich nie znali - zal!
znana osobistosc z czata okazala sie byc z moich okolic - ladnie :)
mam rdze na samochodzie ale co tam, niedopiesczona suczka moja :P pije nowe piwko, slucham muzyki, mam pare zakladaek wlaczonych, to mam pisac czy chodzilo o cos innego?
goni jakas mucha po telewizorze (to mi na mysl przyszlo, a tak na prawde to przeciez lcd - szkoda, ze nie LSD! )
co tam jakas nova java sie chce instalowac, ale ta mucha dalej po monit biega i ni chuja zejsc nie chce, mimo ze ja kleplem pare razy. i nic.
Shulman..... radio...
Jutro mam wolne i sie ciesze, mimo ze 2 dni mi zostalo wolnego, firefox 3.5.2 novy sie pokazal :) Chcialem znow zlapac muche, ale uciekla.
Gekon moj sie dal drugi raz zlapac i wlaz mi na reke, ale jak pomazalem go woda, to zaczal panikowac i uciekac, ale jzu wyszedl z kryjowki i jest chyba dobrze :)
ogolnie gites, brakuje mi dziewczyny, ale co tam zrobic na ten fakt. psybient rox i tyle, reka mnie nie boli, ale za duzo juz pierrdole.

Sorry, jesli nie oto chodzilo, ale ja tak odebralem> Wstyd mi teraz bedzie, ale coz.....

ps. Wisla byla fajna, sloneczko swiecilo. Lessie gites, chociaz niedorobiony, a szpongli wam podaruje :)
Profile CardPM
+Quote Post
doloreska
post 26.08.2009 - 07:42
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 5005

:D :D:D:D
toś poszedl:D
Profile CardPM
+Quote Post