CYTAT(Govicz @ 11.06.2007 - 20:56)

Prosze bardzo. Teraz jednak ja mam pytanie x)
Przepraszam że przeciągam ten temat, ale czy to oznacza że odczówasz paraliz podczas zwyklego snu? Jeśli tak to jak to robisz, bo może to być genialny sposób na OOBE.
Nie potrafie tego kontrolowac, to przychodzi zupelnie samo. Ostatnio czesciej ale zwykle w duzych odstepach czasu... np dzis w nocy tego doswiadczylem (przyczyna napisania tego tematu). Zawsze (!) towarzyszy temu normalny sen, ktory potem przemienia sie w jakas krwawa jatke, wtedy zwykle sie budze czujac bardzos silne mrowienie na calym ciele, dusznosc, niemoc poruszenia cialem i paniczny strach. Na poczatku sadzilem, ze ten stan to ingerencja duchow (mozecie wyobrazic sobie moje przerazenie), pozniej poczytalem o tym w internecie, no i juz wiem, ze nie jest to czyms wyjatkowym i nie zdaza sie tylko mi.
Po tych zdarzeniach powiazalem to mrowienie z opisem stanu wibracji ktory opisywal Monroe (ksiazka wpadla mi juz wczesniej w rece). Jesli znow sie to powtorzy to zamierzam pozbyc sie strachu i moze poexperymentowac z tym zjawiskiem przy oobe