CYTAT(Gray @ 15.09.2009 - 15:44)

Sworrow czyli mam przez to rozumieć, że jak jestem na grzybkach mogę się udusić?? Nie brałem ich nigdy, ale mam zamiar.
Jak widać czytanie ze zrozumieniem to w dzisiejszych czasach wielki problem, w związku z tym trzeba tłumaczyć z polskiego na polski.
Pozwól, że wyjaśnie. Udusić się można zawsze. Mu natomiast chodziło, że badtrip jest naturalnym zabezpieczeniem umysłu, natomiast badtrip wynikły z zastosowania psychodeliku nie jest naturalnym zabezpieczeniem umysłu bo jest wywołany przez czynniki zewnętrzne czyt. grzyby - jest to dość logiczne. Inną sprawą są depresanty po których badtripa raczej nie dostaniesz natomiast udusić się jak najbardziej możesz.
Teraz wytłumacze czym jest ten badtrip o którym mówił Sorrow. Schizy są po to by 'uchronić' cię przed nieznanym, lęki itp mają wywołać natychmiastowe zaprzestanie świadomego wywoływania zmian świadomości. Myślę, że o to chodziło, popraw mnie jeśli nie o to Sorrow ;)
Kolejnym tematem jest to, że nie zrozumieliście przesłania, którym jest oczywiście to aby JEŚĆ GRZYBY! Ehh co ja bym dał...
Co do autohipnozy, także próbowałem, ciekawe stany można osiągnąć jednak postanowiłem podejść do tematu bardziej pokolei i zacząłem od treningu autogennego, polecam.