Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Budzę Się
Diko
post 24.09.2009 - 18:09
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 6358

Witam napisałem ten temat http://www.oobe.pl/park/Problem-Budze-Sie-t4377.html
i go zablokowaliście podając tylko link do problemów z OOBE. Ja nie mam żadnego z tamtych problemów, ale wy mnie chyba nie zrozumieliście. Oto mój problem:
Jakieś pół roku temu zaczął się mój problem, otóż pół roku temu gdy miałem LD, podczas niego było tak super że pomyślałem sobie "kurcze jest tak super że nie chcę teraz powrócić do rzeczywistości" i nagle BOOM, jestem spowrotem w łóżku :(:(. Wkurzyłem się wtedy bo LD zdarza mi się raz na miesiąc.
No dobra, więc miesiąc po tym zdarzeniu znowu spotyka mnie LD i niestety przypomniała mi się historia sprzed miesiąsa i BOOM znowu wracam do rzeczywistości :(:(. I tak już mam od 6 miesięcy :(, wystarczy że pomyślę tylko o tym że NIE CHCE POWRACAĆ a już wracam do reala :(:(
Co mam zrobić żeby LD tak szybko się nie kończyło, i co zrobić żeby nie powracać do reala nawet jeżeli o tym myśle??
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Diko
post 24.09.2009 - 19:12
Post #2

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 6358

może jak już sie odzywasz to byś coś wyjaśnił??i jeszcze dodam ze przy powrocie do rzeczywistosci towarzyszy mi te uczucie odpływania, które pojawia się gdy tylko pomysle o tym ze nie chce powracac
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic