Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czas Działać !, :)))
Gray
post 27.09.2009 - 11:11
Post #1

Guests

Ludziska łączta się, w kupie moc i siła :D
Proponuję rozgłaszać ten wątek gdziekolwiek się da, trzeba zebrać jak najwięcej chętnych i skorych do pomocy. Macie jakieś pomysły? jakieś możliwości czy kontakty? piszcie albo tutaj albo na tamtym forum. Trzeba zacząć działać, bo człowieka ( przynajmniej mnie ) ch** strzela jak ma mu przyjść żyć w tym gównie, czy nie tak? Ile można siedzieć na dupie i marzyć o lepszym świecie, no właśnie jedynie marząc gówno zrobimy. Jak nie my to kto?
Nie chodzi tu o żadną rewolucję, po prostu czas zacząć coś robić.

Chciałem też zaznaczyć, że nie chodzi tutaj tylko o partię polityczną, a dokładniej ten pomysł spadł na dalszy plan, przeczytajcie całość.

Muszę dodać jeszcze jedno zdanie, w związku z tymi niezbyt kumatymi, żeby później nie było szału.

NIE JEST TO MÓJ POMYSŁ, WIĘC WSZELKIE UWAGI TYPU "TO CO PROPONUJESZ" ALBO "MOŻE SPRÓBUJ" SĄ NIE NA MIEJSCU, LUB NIE DO MNIE Z NIMI, JA TYLKO PRZEKAZUJĘ DALEJ WYRAŻAJĄC PRZY TYM MOJĄ APROBATĘ!!!!!!!!!!!

Pozdro.
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Gray
post 27.09.2009 - 12:25
Post #2

Guests

Po to dałem link żeby każdy zastanowił się nad tym. Przeczytaj całość potem kwestionuj. Dalej są pomysły plakatów, ulotek, portalu i co najważniejsze wspólnej gazetki, a że link tak się zwie to nie moja zasługa już, nie będę zakładał specjalnie nowego, bo komuś się nie chce poświęcić paru minut na zapoznanie......

Pozdro, Szymon przeczytaj całość, proszę Cię, może masz jakieś możliwości pomocy?
+Quote Post
starr
post 27.09.2009 - 13:15
Post #3

Guests

Kiedyś gdy oobe nie było tak znane jak obecnie byłem za głośnym propagowaniem tego. Heh, nawet pamiętam jak kiedyś Ketrab chciał zrobić swój własny mały krok i założył temat na pewnym forum motocyklowym. Jak to się skończyło: kto wie ten wie, reszta niech sobie wyobrazi :D
Mniejsza o to, niedługo potem zacząłem zmieniać stosunek do propagowania informacji o oobe. Obecnie to stało się tak popularne, że ktoś kto chce się rozwijać prędzej czy później trafi na informację o świadomym śnieniu, oobe. Na największych portalach jak choćby takich związanych z NLP można znaleźć tematy o projekcji astralnej. Ludzie biznesu, ktorzy rejestrują się tam prawdziwymi nazwiskami i umieszczają na awatarze swoje prawdziwe zdjęcia na luzie rozmawiają o swoich wyjściach z ciała. Naprawdę to nie matrix, kto ma chęć zrobienia czegokolwiek w swoim życiu to znajdzie to czego szuka.

A może chcecie wciskać na chama ludziom, którzy po prostu są za leniwi żeby zrobić cokolwiek w kierunku wzrostu?

Propagowanie obe: NIE. Fakt, wielu ludzi zaczęło się tym intersować- wystarczy spojrzeć na coraz nowych użytkowników forum. Jednak co z tego jeżeli 1 na 50 z nich jest wartościową osobą, która wykorzysta to co mu dane? Chyba naprawdę nie sądzicie, że ktoś kto uslyszy o oobe nagle rzuci swoje materialistyczne życie i razem z innymi "przebudzonymi" ruszy w korowodzie miłości w stronę zachodzącego słońca dzierżąc w dłoniach czarno-żółte flagi :D:D
Prawda jest taka, że daje to po prostu zalew :
- Nastolatków, którzy nie rozumiejąc otaczającego ich świata i trochę zamknięci w sobie znajdują w tym co wg nich wybija "przebudzonych" pośród szare masy a co wcale nie poprawia ich standardu w życiu a jedynie pogłębia poczucie odrębności między nimi a "realem", "systemem" a internet staje się ich drugim domem.
- Tych, ktorzy traktują oobe jako forme lansu na naszej-klasie i rzucają słowami, którymi wogle nie rozumieją jak choćby "rozwój duchowy", który staje się jakąś rozrywką pop kultury. Porażka
- Tych, którzy szybko to wszystko oleją i wrócą do swego normalnego życia

I w końcu tych, co wykorzystają to w pozytywny sposób w swoim życiu. Jednak jak pisałem tacy ludzie sami znajdą to czego szukają. Nie potrzeba dalszego propagowania gdyż przyniesie to po prostu przypływ dwóch pierwszych typów ludzi.Nie zrozumcie mnie źle: nie jestem malkontentem, który specjalnie chce wam podciąć nogi. Po prostu tak to widzę.
Fajnie, że chcecie zrobić coś pozytywnego ale wg mnie każdy powinien zadbać wpierw o siebie. Tą energie i zapał zainwestujcie we wlasny wzrost.
Daleka jeszcze droga na tej drabinie do "wolności".
+Quote Post

Posty w temacie
- Gray   Czas Działać !   27.09.2009 - 11:11
- - starr   Eh, tak na marginesie to brak mi Andrzeja L. Andr...   27.09.2009 - 11:38
- - Gray   Co jak co, ale i tak trzeba mu pogratulować :)   27.09.2009 - 11:46
- - Szymonpro   Może wymyśl jakiś konkretny program bo to co pr...   27.09.2009 - 12:07
- - Gray   Nie chcę Cię krytykować, ale czytaj uważnie. G...   27.09.2009 - 12:15
- - Szymonpro   Sory tylko to tak przeleciałem wzrokiem. ale ty p...   27.09.2009 - 12:18
- - Gray   Zgadzam się z zajęciem się sobą, ale w żadnej...   27.09.2009 - 13:27
- - dreamer_the_one   zacząć trzeba od gazety jak już pisałem na obe...   27.09.2009 - 14:43
- - Gray   O to właśnie chodzi, a nie o żadną rewolucję ...   27.09.2009 - 14:46
- - Szymonpro   W pełni się z tobą zgadzam Starr   27.09.2009 - 20:11
- - firmasons   Chcesz zaczac dzialac zacznij od swojego wnetrza t...   27.09.2009 - 20:39
- - dreamer_the_one   CYTAT(starr @ 27.09.2009 - 14:15) w ...   27.09.2009 - 20:53
- - Spyro   Nie przejdzie. Jedna oberebelia już była, a tera...   27.09.2009 - 21:02
|- - mati415   CYTAT(Spyro @ 27.09.2009 - 22:02) Ni...   27.09.2009 - 21:20
- - Spyro   Jeśli ktoś by chciał, to sam by znalazł inform...   27.09.2009 - 21:42
- - twistoid   ROZKLEJAMY NAKLEJKI ROZNOSIMY ULOTKI I ROZDAJEMY P...   27.09.2009 - 22:48
- - Gray   W związku z brakiem wolności słowa czytaj wykas...   28.09.2009 - 16:07
- - twistoid   Gray wlasnie gdzie ten link? Ja go nie kasowałem....   28.09.2009 - 16:11
4 Stron V   1 2 3 > » 

Go to the top of the page
Start new topic