|
|
29.09.2009 - 15:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
już czuję na skórze genezę kolejnego mesjasza.
http://www.youtube.com/watch?v=zYT2yA0TA6E wstępem tytuł "consciousness of kruku", zastanawiam się o co w tym w ogóle chodzi, z tą świadomością kruka. Pierwsze ujęcie z kwiatkami i miła milodyjka w tle- sam smaczek, naprawdę revelka. Co idzie dalej? emo scena z pocięciem się, po czym kilka ambitnych tekstów : "śnij świadomie i kochaj bezinteresownie". Co ma jedno do drugiego? "Otwórz swój umysł na innych i na ten świat"- podniosły ton i ambitny tekst, jednak ponowię swoje pytanie... WHAT THE FUCK? ps. nie mam pojęcia jeszcze czy główny bohater jest kobietą czy mężczyzną. i pytanie do właściciela konta oobeospuo: KruKu... zapewne zdajesz sobie sprawę z tego, że to przyciągnie morze emosów... liczysz na emo sex czy o co chodzi? nie żebym krytykował ale zastanawiam się co masz na celu, reklamując OBE jako zabawę dla niedowartościowanych i niezadowolonych z życia dzieci.. |
|
|
|
![]() |
02.10.2009 - 21:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
"ale to chyba bardziej strefa fantazji moich własnych niż rzecz realna"
no jakby każdy miał taką intencje, stworzylibyśmy niezłą grupę. Tyle że każdy woli tkwić w swoim życiu i nie wykraczać poza to :-) więc jest jak jest. jeśli chciałbyś takiej grupy, musiałbyś zorganizować wszystkim zakwaterowanie i wyżywienie w jednym miejscu, co może nie jest takie drogie, jednak w koncu nie takie tanie.. (może udałoby sie z unii ue uzyskać jakieś fundusze na takie opierdalające sie stowarzyszenie? ;>) PS. Mam wrażenie że gdyby OBE stało się sprawą powszechną, straciłoby swoją mistykę. gdyby każdy był wtajemniczony, straciłoby to z siebie wszelką wyjątkowość :-) |
|
|
|
dreamer_the_one Super Kruku Prodżekt? 29.09.2009 - 15:14
twistoid Narodziny nowej subkultury:emoobe: Lektor miażdż... 29.09.2009 - 15:23
Mano kruku jest na obeforum, stamtad pochodzi rowniez b... 29.09.2009 - 17:45
dreamer_the_one CYTAT(Mano @ 29.09.2009 - 18:45) kru... 29.09.2009 - 18:24
ghost_85 Teraz emo dzieci będą miały nową zajawkę, pot... 01.10.2009 - 11:45
Majster Jeżeli dostałeś baty za opowiadanie o tym co lu... 02.10.2009 - 10:49
ghost_85 Widzisz, chodzi mi o to, że źle zostałem zrozum... 02.10.2009 - 14:19
Astral%Dreamer trochę odgrzebuję... zna ktoś może tytuł tej ... 06.01.2014 - 18:34![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |