oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak Z Ld Przejśc Do Oobe?
Alice
post 12.06.2007 - 10:07
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Mam mały problem. Zawsze jak robie 4+1, lub stosuje inną metodę wchodze w LD (no prawie zawsze), ale ja wchodze w sen jakiś dziwny wymiar jak wyjść z LD i przejść do Oobe?

Byłabym bardzo wdzieczna gdyby ktoś mi cos podpowiedział :)...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ketrab
post 12.06.2007 - 15:25
Post #2

Dusza Towarzystwa

Jest jeszcze ciekawa metoda którą nie miałem okazji sprawdzić ): ale jak ci tak łatwo to przychodzi to możesz to zbadać(:
Biegniesz przez długi wąski mur (np chiński (: ) biegniesz .......................... stajesz wyobrażasz sobie czarną
dziurę ...wkładasz ręce potem tułów i tak całe ciało ,powinno cię oderwać ,ale nie jestem tej techniki pewien wiec nie miej do mnie pretensji o jej niepowodzenie . Najłatwiej jest się kręcić wokół osi ,to chyba najbardziej skuteczne .

+Quote Post
Alice
post 13.06.2007 - 11:52
Post #3

Gość Rodziny
*

Notatnik

Ciekawe ciekawe... Ja słyszałam,że jeszcze można wmówic sobie,że sie umarło podobno bardzo proste, ja osobiście nie polecam raz mi sie to zrobiło przez przypadek takie troche niemiłe, ale do odważnych śwat należy :)

+Quote Post
starr
post 13.06.2007 - 15:15
Post #4

Guests

CYTAT(Alice @ 13.06.2007 - 12:52) *
Ciekawe ciekawe... Ja słyszałam,że jeszcze można wmówic sobie,że sie umarło podobno bardzo proste, ja osobiście nie polecam raz mi sie to zrobiło przez przypadek takie troche niemiłe, ale do odważnych śwat należy :)

Tak, czytalem na jednej stronce opis wizualizacji w ktorej jedziesz samochodem, wyobrazasz sobie wypadek, swoje martwe cialo i ulatujacego ducha.Jednak NIE stosujcie takich wizualizacji.Umysl w stanie alpha ma tajemnicza umiejetnosc urzeczywistniania wizji.lepiej myslcie o czyms przyjemnym:)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park