CYTAT(Karakan @ 01.09.2006 - 20:50)

Songo, wielkie dzięki za przybliżenie nam sylwetek tych postaci. Wydaje mi się, że nie powinieneś tak sceptycznie podchodzić co do dzielenia się z innymi swoimi doświadczeniami. Moim zdaniem takie doświadczenia zawsze mogą pomóc innym w taki czy inny sposób. Sam w końcu napisałeś "A Ciebie ANiu jeszcze raz proszę o opis spotkania. Być może i ja wyciągne nowe wnioski."
Pozdrawiam :)
Niemasz za co dziękować. Poproszono mnie o to więc odpisałem. A sceptyzm mój się bierze z tąd, że niewiem co mi wolno przekazać innym a co nie. Mógłbym faktycznie opowiedzieć wszystkie historie, ale trudno byłoby komukolwiek uwierzyć w większość z nich. Własna dziewczyna z którą jestem już 5 lat powiedziała mi, że jestem "obłąkany"... Postanowiłem jej powiedzieć i skończyło się to takim stwierdzeniem. Większość puki sama niezobaczy nieuwierzy więc po co pisać ? Mogę Ci zadawać pytania tak szalone na które odpowiedzi są takie o których nauka niechce nawet słuchać ale co z tego jeśli każdy uzna to za zwykłego posta, tzn. przeczyta - uśmiechnie się i pujdzie dalej swą drogą. Naprawdę mało jest osób, które pomyślą nad tym i same będą chciały to zbadać w taki czy inny sposób. Takie me zdanie. Ucieszyło mnie zacytowanie przez Ciebie mych słów :) Znaczy to, że czytasz z uwagą posta i myślisz nad tym co czytasz. Miłe. Jeśli na coś komu się zda ma wiedza mogę tu zamieszczać me historie, fragmenty wizji jakie miałem, opisy spotkań z duchami i dziwnymi istotami jak i pytania na które cały czas szukam odpowiedzi lub weryfikuję już te na które znam poczęści.
Serdecznie pozdrawiam