|
|
30.11.2009 - 14:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
można by zrobić eksperyment… taki bezpieczny:) w którym grupa będzie komuś czegoś życzyć a odbiorca ma to sobie odgadnąć. Trzeba tylko o ładunek emocjonalny zadbać no i może siłę przekazu (grupa nadawców). Przykłady? Np. pragnienie wypicia wody, albo ucieczki i schowania się przed domniemanymi psami myśliwskimi..:)
ćwiczenie o tyle praktyczne, że odbiorca uczy się rozpoznawać i odróżniać obce intencje od swoich/WJ. Grupa może umówić się na Chacie lub mailowo na ustalenie tematu intencji, następnie o określonej porze określonego dnia zaczynamy działać :) następnego dnia informujemy "ofiarę" kiedy próbowaliśmy na niego wpłynąć i pytamy co odczuwał/zauważył/robił. |
|
|
|
![]() |
01.12.2009 - 09:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
@GdaJan: nie do końca zwodniczy, bo uświadamianie sobie obcych wpływów to tak naprawdę obrona przed nimi. Nie możesz podjąć decyzji dopóki nie uświadomisz sobie, że masz wybór.
PROŚBA: każdy kto chce wziąć udział w eksperymencie proszony jest o adres email na PW. Pomysł z Chatem może być kłopotliwy ze względu na brak wolnego czasu na siedzenie i czekanie aż wszyscy się zjawią a maila można wysłać o każdej porze dnia i nocy. Zaczynamy w czwartek więc pośpieszcie się, bo święta za pasem. |
|
|
|
01.12.2009 - 10:37
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ostro ciśniesz Krzychu. W niedziele lecimy do 2012 , 13 -oficjalny termin, nie przegapcie:)
Z ta samoobrona to dobry pomysł. Rozmawiam często z Krzychem telef. zastanawiamy się czy to ciałkowanie do czegoś się może przydać. Uświadamianie sobie własnych nieświadomych reakcji, ich podstawy to chyba największa korzyść z tego duchowego ćwierkania. Miec w ciele fizycznym częściowo tak jak poza ciałem. Postrzegać niefizycznie w ciele fizycznym, to dobra gratka. Trzeba, by jakoś opracować to niefizyczna percepcje , jak i do czego dążyć, co jest ważne w niej i jak to zrobić by ja posiąść, bez tego magicznego cudowania i ezoterycznej sielanki:) Samemu często korzystam z niefizycznej percepcji. W pracy dobrze widać jak ludzie oszukują. Skoncentrowany jestem teraz na malowaniu i wspaniale się bawię , gdy pojawiają się mi wizualizacje przed obrazem. Wyglądają wręcz jak korektury, zawierające porady, co zrobić dalej. Często ludzie się zastanawiają co ich blokuje, co odwraca ich uwagę, psuje koncentracje, ze nie mogą sie trzymać wytrwale celu. Jest mnóstwo zaburzeń z zewnatrz, psujących nam nastrój. Większość konfliktów wynika z niefizycznej wymiany niechcianych inf. ze środowiskiem. To one są często przyczyna w nas wewnętrznego chaosu. Warto wiec ćwiczyć, rozpoznawać na czas nieświadome nabrać trochę luzu i dystansu. Lepiej się wtedy żyje i jest fajniej. |
|
|
|
krzysztof Nauka Samoobrony Astralnej 30.11.2009 - 14:40
Kronopio Pamiętam, że robiliśmy już coś podobnego jak ... 30.11.2009 - 19:50
gala fajne :) ja sie na to pisze :) 30.11.2009 - 20:42
Zbyszek Fragment:
Gdy opowiadałem mu o moim nowym zleceni... 30.11.2009 - 20:49
krzysztof Właśnie Zbyszku, chciałbym tym experymentem pom... 30.11.2009 - 20:57
GdaJan Na początku, źle zrozumiałem zwodniczy ten tema... 01.12.2009 - 08:56
krzysztof Proszę Administratorów o odpowiedź: czy jest ja... 01.12.2009 - 12:01
GdaJan Wiem, że na odbierającego najlepiej nadaję się... 01.12.2009 - 17:51
dreamer_the_one ja chciałbym na odbierającego :)
bom sceptyk a w... 01.12.2009 - 19:43
gala ja tez uwazam ze weekend najlepsza pora i najlepie... 01.12.2009 - 19:49
krzysztof ok, Dreamer - nie mam zasrzeżeń :)
weekend: moż... 02.12.2009 - 06:59
iguana Ciekawy eksperyment:)
Jeżeli jeszcze potrzebujec... 02.12.2009 - 09:55
gala jak dla mnie podany termin i czas jest wporzadku :... 02.12.2009 - 20:20
lukiszlak Ja też bym chetnie sie w to pobawił
wiec jak je... 02.12.2009 - 22:47
Zbyszek Ale ciśniecie, tyle chętnych. Liczyłem z kursem... 02.12.2009 - 23:07
krzysztof Będziemy się komunikować przez email jednak, bo... 03.12.2009 - 12:31
Zbyszek To mamy nowego projektanta swiadomosci:)
Zycze , o... 03.12.2009 - 13:02
krzysztof hehehe, dzięki Zbychu ;) Bierzesz udział?
PS. J... 03.12.2009 - 13:16![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |