Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Focus X, help!
starr
post 12.06.2007 - 18:24
Post #1

Guests

To temat tymczasowy, wkrotce poprosze o jego skasowanie.sorry za to, ze tu pisze ale nie wiem gdzie sie zwrocic.mam problem nie moge sie zalogowac na focus x.rejestrowalem sie juz na 2 kontach a wciaz wyskakuje mi komunikat "zly login" .W pomocy jest wzmianka,ze przy takim problemie trzeba sie zwrocic do moderatora jednak nie moge znalezc kontakt do niego.Moja prosba jest taka:jesli ktos jest zalogowany na tamtym forum to prosze niech znajdzie mi jego adres.Z gory dzieki
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Govicz
post 14.06.2007 - 09:15
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1269

Może to być wina przeklądraki. Ja uzywam FireFoxa, wlasnie sie zarejstrowałem i wszystko ładnie smiga.
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 14.06.2007 - 18:21
Post #3

Guests

probowalem w explorerze oraz mozilli-bez zmian.wyslalem do ciebie wiadomosc muszelko(ladnie brzmi to imie w jez hiszpanskim:)) dzieki za pomoc , pozdrawiam
+Quote Post
daywalker
post 14.06.2007 - 22:45
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

CYTAT(starr @ 14.06.2007 - 19:21) *
probowalem w explorerze oraz mozilli-bez zmian.wyslalem do ciebie wiadomosc muszelko(ladnie brzmi to imie w jez hiszpanskim:)) dzieki za pomoc , pozdrawiam

Widze ze moja propozycje masz w dupie, chociaz zglosilem sie jako pierwszy. Lepiej sobie odpusc... Conchita i tak ma juz chlopaka ;).
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 15.06.2007 - 00:17
Post #5

Guests

:) naprawde nie zauwazylem twojego postu poniewaz bardzo sie spieszylem gdy czytalem ten temat.juz wysylam ci moje dane na priv.hehe na pewno bym sobie nie szukal panny przez internet:)
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic