CYTAT(Józef @ 12.12.2009 - 16:01)

Dużo informacji znajduje się na stronie:
http://www.deir.vgh.pl/news.phpCiekaw jestem Pyton co skłoniło Cię do podjęcia tego tematu?
Tak znam tę stronę, a temat zainteresował mnie z powodu możliwości jakie daje współdziałanie z własną istotą EI (duszą), szczególną uwagę zwraca możliwość wpływania swoją mocą na zagubione dusze aby doprowadzić je do Centrum Odzyskań, czy osobista ochrona w razie agresji po tamtej stronie. Eksploracje światów niefizycznych są ciekawe, jednak niewielki pożytek z nich dla nas żyjących tu i teraz, z wyjątkiem wycinka wiedzy o świecie niefizycznym, a perspektywa uwolnienia się od szkodliwych czy niechcianych związków karmicznych tu i teraz może rozwikłać wiele zagadkowych wydarzeń które nieświadomie sami prowokujemy, i przeżywamy. Ta tematyka zasługuje na coś więcej, myślę że na małe pod-forum, jednak decyzja należy do admina. Pozdrawiam i życzę miłej i pouczającej lektury.
Porada dla wszystkich zainteresowanych literaturą DEIR.
Każdy kolejny tom zacznijcie od przeglądu, wstęp, podsumowania na końcu tomu, spisu treści. w ten sposób uzyskacie obraz tego co jest przedmiotem podręcznika. Stosuję tę metodę do każdej książki, taka orientacja pozwala na świadomy wybór.
Pozdrawiam