oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pierwsze Obe!
FoV24
post 16.12.2009 - 11:56
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Chcialem sie pochawalic ze dzis po 3 tyg cwczen po raz pierwszy wyszedlem z ciala :D :D Jestem strasznie podjarany :D Noramlnie az mi sie skakac caly czas chce bez kitu :D k*** mac !! :D WIem ze pewnie macie to w dupie ale chcialem sie poprostu pochwalic, poprostu to komus przekazac :D podzielic sie :D
To moze opisze po krotce jak to bylo :

Postanowilem ze zostane dzis w domu. A zeby sie nie opierd***c to rozpoczelem proby wyjscia z ciala . Godzina 9:00 rozpoczalem relaksajce na plecach. po 30 min. ( kiedy bylem juz w bardzo glebokim transie) przerwala mi siostra. Strasznie sie wkur*ilem. Przewrocilem sie na lewy bok i poprostu lezalem ze zamknietymi oczami. Cos mi zaczelo syczec w uszach, co chwile slyszalem dziwne urywane dźwieki. Nie myslałem o wyjsciu, poprostu lezalem. Po chwili postanowilem sprobowac obrotu o 180 stopni. Wyobrazalem sobie ze obracam cialem niefizycznym o najpierw 90 stopni potem 180. Gdy zmeczylem sie troche lezac na lewym boku obrocilem sie na prawy. Chwile probowalem techniki 180 stopni ale nie przyniosla rezultatu . Wtedy zaczalem wyobrazac sobie ze robie waving cialem (tancze popping a waving to jeden ze styli, polega na falowaniu calego ciala). I wtedy sie zaczelo po kilkuminutowym falowaniu zaczelo mnie odrywac. po kilku sekundach bylem na podlodze obok lozka. Najpierw nic nie widzialem dlatego zaczelem pocierac reka o podloge, efekt natychmistowy, po paru sekundach widzialem idealnie moj pokoj tak jak widze go teraz :D Wstalem pomyslalem o lataniu i zaczelm leciec w kierunku drzwi, chyba chcialem za szybko przez nie przejsc ( na chama) i cofnelo mnie do ciala, ale momentalnie wyszedlem z niego po razu drugi i po prau sekundach znowu widziałem swoj pokoj po wczsniejszyj dostrojeniu znowu polatalem po pokoju i chcialem wyjsc przez okno ( znowu na chama) i znowu mnie cofnelo. Lecz wyszedlem poraz 3 bez najmniejszego problemu :D Znowu chwile polatalem po pokoju i tym razem postanowilem otworzyc okno i wyleciec przez nie, tak tez zrobilem. Wylecialem przez okno na zewnatrz. Otoczenie bylo identyczne jak w realu dopiero potem zaczelo sie zmieniac. Nie wiem dlaczego nie moglem wzniesc sie wyzej niz na okolo 1 metr nad ziemia ale to sie nadrobi :D Nie bede opisywal tego wszystkiego co tam robilem bo nie chce sie za bardzo rozpiswac co i tak juz zrobilem :P Poprostu pod koniec chcac zaspokoic sie seksualnie z jakas dziewczyna co chwile nam ktos przeszkadzal ( bo szukalem miejsca w jakims bloku do ktorego weszlismy, w ktorym bylibysmy tylko we dwoje) Co chwile jakies dzieciaki gonily, wreszczie postanowilem olac przeszkadzajacych i gdy sie zaczalem juz namietnie dobierac do partenrki ( nie wiedzialem ze to moze byc tak przyjemne w astralu) to cofnelo mnie do ciala. Czytalem ze to czesty powod, dlatego nie zdziwilem sie. Sprobowalem jeszcze kolejny raz wyjsc ale chyba to bylo za duzo jak na 1 raz,bylem zmeczony i dalem sobie spokoj na dzis :P

Cale to doswaidczenie trwalo ok 15 min moze wiecej ( oczywiscie podczas trzeciej , ostatniej proby )

Jestem mega k*** happy !! :D
Wreszcie sie obudzilem jak nalezy ;D
Mam nadzieje ze teraz bedzie juz nieco latwiej :P

Pozdrawiam wszystikch !!!;:D

P.S Sorki za wulgary
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
twistoid
post 16.12.2009 - 16:53
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Gratuluję.Zamykam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- FoV24   Pierwsze Obe!   16.12.2009 - 11:56
- - e_bob   O stary zajeboza - miło takie coś poczytać ... ...   16.12.2009 - 12:25
- - Gray   haha gratulacje ziomek :D:D   16.12.2009 - 12:49
- - Crow'u   Noo nieźle stary:D ja ostatnio nie miałem możl...   16.12.2009 - 14:07
- - Majster   Zapewne zaraz usłyszysz, że takie rzeczy to się...   16.12.2009 - 16:43
- - twistoid   Gratuluję.Zamykam.   16.12.2009 - 16:53

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park