|
|
15.06.2007 - 16:55
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Serdecznie witam wszystkich. Mam do was bardzo istotne dla mnie pytanie. Moze sie wam wydawac glupie, ale bardzo bym prosil o powazne odpowiedzi. Jezeli bede one pozytywne zyskam ogromna motywacje w dazeniu do osiagniecia OOBE.
Bardzo czesto sie nad tym zastanawialem. Przeczytalem o tym w ksiazce "Milosc i Wolnosc Poza cialem", gdzie Darek mial podobny problem :) (moze nie byl on taki powazny jak dla mnie) i na jego stronie (wyleczyc swoja matke). Otóz... Chcialbym wykorzystac OOBE to bardzo istotnego dla mnie celu. Tak sie sklada, ze cwicze bboying (breakdance). Jest to moja zyciowa pasja. Kocham to, mysle, ze nawet wychodzenie poza cialo nie bedzie dla mnie wieksza frajda. Moim marzeniem jest robic to przez cale zycie. Niestety mam bardzo male predyspozycje i okolicznosci do tego. Jedna z nich jest sztywnosc mojego ciala. Jestem bardzo malo elastyczny, przy rozciaganiu bola mnie stawy, itd. Próbuje aktualnie róznych diet, cwiczen, czy nawet szukam pozytywnego nastawienia. Niestety na razie nie widze efektów. Tak wiec pomyslalem sobie... Czy dzieki OOBE moge zwiekszyc elastycznosc mojego ciala fizycznego Chociazby poprzez pokierwanie skladnikami odzywczymy budujacymi ruchomosc w stawach. Np. przed snem jem galaretke (kolagen) i rybe (tluszcz omega 5). Ide spac. Wychodze z ciala. Astralnym wchodze w cialo fizyczne i regeneruje maz stawowa, czy nawet rzezbie kosci :) hehe. Na prawde... Domyslam sie, ze dla was to glupie, ale skoro Darek dokonal takich rzeczy dlaczego ja mam ich nie dokonac? Zastanawiam sie takze czy OOBE moze mi pomóc ogólnie w treningu, poprzez przyspieszanie regenracji organizmu, kierowanie energia ATP, czy po prostu poprzez "cwiczenia" w astralu. Jezeli nie OOBE, to czy np. psionika, czy jeszcze cos innego? Wiem, ze troche przesadzam, marze, oczekuje czegos co graniczy z cudem, czy nawet szukam drogi na skróty, postepuje egoistycznie, ale to pytanie tak mnie dreczylo, ze musialem je wam zadac. Jezeli takie rzeczy sa mozliwe, to bede mial niezlego kopa o godz. 4 nad ranem. Pozdro. |
|
|
|
Noble A nie lepiej i prosciej po prostu uprawiac bboying... 15.06.2007 - 19:35
focus_oobe dla kazdego co innego :P ..jezeli to jest twoja zy... 15.06.2007 - 19:42
Poul12 Samo OOBE to raczej Tobie nie pomoże, ale za to m... 15.06.2007 - 19:49
Ketrab Człowiek potrafi sobie wmówić nawet chorobę cz... 15.06.2007 - 20:40
blazibboy Ok. Wielkie dzięki za odpowiedzi. Wydaje mi się,... 16.06.2007 - 23:42
focus_oobe huna, film "the secret" :) 17.06.2007 - 00:32![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |