oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kula światła
Vojtas
post 27.12.2009 - 22:40
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

W jednej z książek trylogii Roberta Monroe jest opisane jak kilka osób stworzyło kulę światła nad budynkiem w którym się znajdowali.

Myślę, że byłoby piękne powtórzenie tego. Czekam na opinie i propozycje. :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Crow'u
post 28.12.2009 - 11:01
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

HEHE, wykonać taki eksperyment było by fajnie ale obawiam się, że się nie powiedzie. Poza tym gdzie i jak? czy każdy miałby być u siebie w domu czy gdzieś mielibyśmy się spotkać no i w którym miejscu mielibyśmy sobie z wizualizować tę energię? Wszyscy musieli by doskonale znać takie miejsce i jeszcze ktoś musiałby tam być aby to ewentualnie odnotować.

Ale tak ogólnie ustalić jakiś dzień to nie byłby problem myślę. Lecz musiałby to być dzień w którym każdy uczestnik doświadczenia miałby całkowity spokój w domu. Zgadujemy się raz na chacie czekamy na wszystkich i na sygnał oddalamy się od kompa układamy się wygodnie i wizualizujemy :)

Niby proste :) Jacyś chętni na Twórców i Obserwatorów?

Hej, Pływak, poza tym tak teoretycznie rzecz biorąc nas byłoby więcej niż 24 osoby (przynajmniej mogłoby nas być więcej) i każdy sam sobie mógłby zapewnić laboratoryjne warunki (tj. cisza i spokój), a energię możemy z wizualizować w dowolnym miejscu na ziemi (tak to podobno działa:)) ale każdy musi to miejsce znać by się na nim w 100 skupić.

6umerang, gdybyś na lekcji fizyki powiedział, że można wychodzić z ciała to pewno by cię za czubka wzięli bo się na tym, myślę, nie znają :D wiedzą tylko to co im książki dyktują :) Spróbować zawsze można :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park