oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wstawanie Rano
melson
post 16.01.2010 - 22:15
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Niewiem czy był temat ale mam pytanie

Jeżeli gdy śnimy podobno nasze ciało astralne znajduje się nad nami (unosi się) i podobno gdy się da wstać szybko to sie nie połączy z ciałem fizycznym i można nim kierowac to jest coś w stylu OOBE z LD ale nie w tym rzecz

Gdy rano wstajemy i za szybko sie zacniemy poruszać i jest ta ciemność przed oczyma oraz niedowład ciała (paraliż jak by , nie ma czucia i upadamy na łóżko) czy jest to związane z OOBE?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
GdaJan
post 17.01.2010 - 23:16
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jezeli melson, pisze o tym , ze robi to cialem fizycznym i rzuca sie po pokoju i po lozku, to prawda, nie jest to OBE, jezeli dzieje sie w jego "umysle" i nadal lezy grzecznie na lozeczku to jest. I jezeli, rzeczywiscie szarpie sie jak malpa po banana, niech poslucha sie Ketrab i zrezygnuje z tej metody. 4+1 ssie takze, potwierdzam ;p

+Quote Post
Zbyszek
post 18.01.2010 - 00:15
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Kiedyś listonosza zadzwoniła. Wyskoczyłem z łózka jak z procy, właśnie spałem sobie smacznie. Doszedłem do drzwi , otworzyłem je i runąłem jak długi na podłogę, nie trafiając w mieka listonoszkę. Mówili, ze ze 10 minut mnie cucili, nawet pogotowie przyjechało.
Ocknąłem się na łózko z siniakiem i teraz uważam. Niech się ziemia wali a ja nie wyskoczę więcej z wyrka.
Podobnież tak się babka wystraszyła, ze wybiegła na ulice i strasznie krzyczała:)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park