Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czas Ld I Bramy Wg Don Juana
arrain
post 17.02.2010 - 06:02
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 4064

Nie znalazlem zadowalajacych mnie informacji na temat jak wydluzyc czas trwania LD wiec pytam sie tutaj w tym poscie jak to zrobic. I nie chodzi mi tylko o odpowiedzi typu intencje przed czy afirmacje ale jakie stosujecie triki w samym LD by trwalo ono dluzej.
A drugie pytanko jak wy odbieracie osobiscie i rozumiecie przechodzenie bram snienia wg don Juana Castanedy.
Pozdro dla sniacych.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Freddy K
post 20.02.2010 - 23:46
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2547

CYTAT(szafasz @ 21.02.2010 - 09:35) *
Wszyscy na swój sposób macie racje ale tak naprawdę cały czas gdybacie i puszczacie nowe teorie dotyczące LD i OOBE... Jednakże nie mijacie się z prawdą, a czy zdajecie sobie sprawę z kąd to się wogóle wzieło? Pewnie nie... Tak naprawdę wystarczy poczytać co Tomasz Boros mówi o energii którą jesteśmy obdarzeni... On doskonale wyjaśnia w jaki sposób w ogóle jest możliwe osiągnięcie OOBE... Pokazał naprawdę kawał dobrej teorii i to na tym powinniśmy się wzorować aby osiągnąć Erę Wodnika...

Btw: wszystkie info. znajdziecie na tej stronie w zakładce "Artykuły w Nieznany Świat" polecam to przeczytać ;) Click

Znowu reklama.

No to niech będzie też antyreklama do pary. :)
Profile CardPM
+Quote Post
szafasz
post 21.02.2010 - 01:20
Post #3

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 7757

CYTAT(Freddy K @ 20.02.2010 - 23:46) *
Znowu reklama.

No to niech będzie też antyreklama do pary. :)

nie to nie jest reklama wejdź w pasku nawigacyjnym w "Artykuły w Nieznany Świat" i tam np Wibracje (link) lub Wszystko jest energią (link) i zauważ, że tam są informacje o których wspominałem... ale wystarczyło się doczytać

CYTAT(szafasz @ 21.02.2010 - 09:35)
Btw: wszystkie info. znajdziecie na tej stronie w zakładce "Artykuły w Nieznany Świat" polecam to przeczytać ;) Click

prawda można to uznać za reklamę więc poszukaj innej strony gdzie są zamieszczone jego teksty... a ja ci dałem wszystko na dłoni i jeszcze marudzisz...

a tak na marginesie Tomasz Boros już nie żyje!!!
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic