oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Talizman Szczęścia, Co o tym sądzisz ?
SORROW
post 15.02.2010 - 13:36
Post #1

Guests

http://wiadomosci.onet.pl/1598716,720,1,kioskart.html

znalezione na dzisiejszym Onecie . Stosował ktoś z Was to cudeńko? Wrażenia please ...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
aumakumma
post 21.02.2010 - 22:47
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A ja mam na sobie i jedno i drugie, w dzień i w nocy.Ładny przedmiot.Ciekawi innych,szczególnie jak wyjaśni się ,że mógłby być symbolem wielu wierzeń.
Niektórzy wynajdują dla mnie nowe ksywki.To zabawne. Czy działa-oczywiście. Fajnie się załatwia sprawy w urzędach jeśli trafi się na "swego".
Nie budzi żadnej grozy ani agresji, raczej ciekawość i wesołość.
Wkrecając się dalej w kult fetyszy, pierścień powinien być spolaryzowany (zaznaczone bieguny + ; -) .
Stosowanie + na zewnątrz przy anatomicznym ułożeniu dłoni- kciukiem na zewnątrz, gdy chcesz coś przyciągnąć i - na zewnątrz gdy chce się uzyskać działanie bardziej ochronne, odpychające negatywy.
Powinien też być wyjałowiony (oczyszczony wodą pod daną osobę).Obie rzeczy można zrobić samodzielnie.Polaryzacja na magnesie 24h i zaznaczyć biegunowość zgodnie z magnesem (równolegle).
A oczyszczenie i tak robi się na bierząco ,pod bierzącą wodą 1,2 min.
Oczywiście nie dopuszcza się form zamkniętej obręczy, pierścień ma być otwarty (ze względu na polaryzację) i aby móc nosić go na różnych palcach wyspecjalizowanej dłoni ( różne działania).
Najefektowniej wygląda oczywiście na kciuku, dając rozwój duchowy.
Także dzieci Horusa noście gadżety, niech świat będzie różnorodny!
No to się pomądrzyłam ale może się komuś przyda.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park