Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Talizman Szczęścia, Co o tym sądzisz ?
SORROW
post 15.02.2010 - 13:36
Post #1

Guests

http://wiadomosci.onet.pl/1598716,720,1,kioskart.html

znalezione na dzisiejszym Onecie . Stosował ktoś z Was to cudeńko? Wrażenia please ...
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
aumakumma
post 21.02.2010 - 22:47
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3084

A ja mam na sobie i jedno i drugie, w dzień i w nocy.Ładny przedmiot.Ciekawi innych,szczególnie jak wyjaśni się ,że mógłby być symbolem wielu wierzeń.
Niektórzy wynajdują dla mnie nowe ksywki.To zabawne. Czy działa-oczywiście. Fajnie się załatwia sprawy w urzędach jeśli trafi się na "swego".
Nie budzi żadnej grozy ani agresji, raczej ciekawość i wesołość.
Wkrecając się dalej w kult fetyszy, pierścień powinien być spolaryzowany (zaznaczone bieguny + ; -) .
Stosowanie + na zewnątrz przy anatomicznym ułożeniu dłoni- kciukiem na zewnątrz, gdy chcesz coś przyciągnąć i - na zewnątrz gdy chce się uzyskać działanie bardziej ochronne, odpychające negatywy.
Powinien też być wyjałowiony (oczyszczony wodą pod daną osobę).Obie rzeczy można zrobić samodzielnie.Polaryzacja na magnesie 24h i zaznaczyć biegunowość zgodnie z magnesem (równolegle).
A oczyszczenie i tak robi się na bierząco ,pod bierzącą wodą 1,2 min.
Oczywiście nie dopuszcza się form zamkniętej obręczy, pierścień ma być otwarty (ze względu na polaryzację) i aby móc nosić go na różnych palcach wyspecjalizowanej dłoni ( różne działania).
Najefektowniej wygląda oczywiście na kciuku, dając rozwój duchowy.
Także dzieci Horusa noście gadżety, niech świat będzie różnorodny!
No to się pomądrzyłam ale może się komuś przyda.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic