oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co Mozę To Znaczyć?, Śmierć i ciągle śmierć
VitiDeii
post 13.02.2010 - 14:15
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam, mam takie pytanie do doświadczonych obenautów. Ostatnio co noc mi się śni śmierć, tzn że ktoś ma umrzeć, umiera lub już jest martwy. Dwa dni temu śniło mi się, że dziewczyna, którą kocham powiedziała mi ,że zostały jej 4 miesiące życia. Następnego dnia śniło mi się, że moja kuzynka na pikniku oznajmiła nam, że umiera, następnie we śnie minęło kilka dni i dowiedziałem się, że ona nie żyje i byłem później na pogrzebie, ale nie jej tylko kolegi. Dzisiaj natomiast śniło mi się, że już jakaś kobieta (nie znałem jej) jest już martwa.
Co może znaczyć ta przewijająca się w moich snach śmierć?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
obeludek
post 24.02.2010 - 15:10
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

a ja mam takie pytanie: czemu mnie jeszcze nie opsypano punktami dzięki za poprzedni post w tym temacie?

edit: ludzie... k***! nie wstydzcie sie nacisnac ten guzik bo kiedy warto to naprawde tworca za to dziekuje. ja rozumiem ze mozecie nie kumac przesłania ale za kilka lat .. jak srednie iq społecznosci podskoczy o 100 pkt do góry.. to gdy ktos odgrzebie ten temat: wystawi tej papryce w kombinezonie punkt dzieki.

jeszcze jestem spokojny i czekam z cierpliwością ale to tylko kwestia czasu :) pozdrawiam :kiss:
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park