Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Do Songo
Syriusz
post 15.10.2006 - 10:46
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 145

Mam pytanie, czy byłaby możliwość porozmawiania z Tobą na GG. Jeżeli tak, to proszę o numer. Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Songo
post 16.10.2006 - 06:03
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 47

Syriuszu.

Odpisałem Ci prywatną wiadomośc. Niezawsze mam czas przeglodać forum. Dopiero teraz zauważyłem, że jest jakiś temat na forum wogóle do mnie skierowany.

Militar: ,, jeden z miliona powodów dlaczego ludzie doświadczający tego (oobe) regularnie 'siedzą cicho' ". O mnie mowa ? Wybacz ale na skype, prywatne wiadomosci, GG i mailowo regularnie rozmawiam z osobami ze strony a na posty staram się odpisywać tak często jak pozwala mi na to czas, którego ostatnio niemam zbyt wiele...

Z pytaniami pieczywo tak jest niestety zawsze. Odpowiedź rodzi kolejne pytania i taka jest kolej rzeczy, której niezmienimy. Niektórych informacji niekiedy niema sensu podawać bo umysł niezrozumie jeszcze a i przez nie pogubić się można.

Noble : ,, nie pytajcie tylko doswiadczajcie :P " ?? Ojjjjjj Noble. Zdziwiłeś mnie swą radą przyznam szczerze. ,, Kto pyta nie błądzi " a jeśli chodzi o zbłądzenie to zbłądzić jest łatwo... lepiej pytać po 100x o to samo niż zrobić coś czego by się miało załować do końca życia.

pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic