Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przez Sen Do Oobe
Zielarz Gajowy
post 10.03.2010 - 11:52
Post #1

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7816

Witajcie

Czytałem, że jednym ze sposobów doznania OOBE jest uświadomienie sobie snu a później trzeba lecieć tak wysoko jak się da i jest szansa wyjścia z ciała.

No właśnie. Każdy sen trzeba samemu interpretować, ale mam takie pytanie czy to co mi się przydarzyło to była taka właśnie droga? Ze snu do OOBE?

Byłem w sali jakby szkolnej. Pełno ławek, ludzi i ogólnie tłoczno. Brakowało mi miejsca więc postanowiłem polatać w tej sali. Odbijałem się od ścian, latałem, ale i to mi się znudziło po jakiejś chwili. Postanowiłem wylatuję stąd. Czułem, że sufit nie jest przeszkodą i przeleciałem przez niego i coraz wyżej aż wyleciałem z budynku. Najpierw leciałem jakbym płynął żabką, ale później na supermena. Jak wyleciałem to było zupełnie ciemno, albo noc, albo brak wyobraźni? Nie wiem. W każdym razie leciałem na maksa szybko do samej góry. Ciągle ciemno. W pewnym momencie wydarzyło się coś dziwnego. Kiedy byłem naprawdę (czułem to) wysoko jakby ktoś lub coś mnie wyłączyło. W jednej chwili zacząłem bezwładnie spadać plecami do dołu, jak sparaliżowany. Spadałem spory czas bo i długo leciałem do góry. Na jeden metr przed ziemią wyhamowałem i spadłem na ziemię. Znalazłem się z w zupełnie innym pomieszczeniu niż sala z której wyleciałem. Straciłem na jakiś czas orientację. Nie wiedziałem czy to sen czy real. Ostatecznie zacząłem się budzić w realu i doszedłem do siebie, tzn uświadomiłem sobie, że jestem w chacie na swoim łóżku. Trochę to trwało. Miałem jakby halucynacje, galaktyki, gwiazdy itd.

Ja interpretuję to tak, że jeszcze nie byłem gotów na wyjście i stąd takie nagłe "wyłączenie". Mam jednak pytanie do Was. Czy dostrzegacie w tym śnie coś innego, macie jakieś sugestie?

Póki co tylko teoretycznie zajmowałem się snami, trochę zapisuję, ale przede wszystkim wyobrażam sobie, że nasz potencjał, potencjał umysłu nie ma ograniczeń. Medytacje SIDDHI dają do myślenia a także SAMADHI.

Jest to mój pierwszy wpis i nie wiem czy w dobrym miejscu itd. Pozdrawiam
Zielegaj.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Indigo Child
post 10.03.2010 - 15:33
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7129

Te motywy z kosmosem to może być sprawka DMT. Zalukaj tu:
http://www.youtube.com/watch?v=WAjOGaEImF8

Poszukaj też se na forum działu o szyszynce, tam będzie więcej.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic