oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Przebłyski światłości, Muzyka, filmy, które poruszają
Asha
post 29.03.2010 - 14:27
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zapewne już to znacie, przepiękne wzruszające video ze stronki Roberta Monroe:

(mam nadzieję że nie powtarzam wątku)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Darion
post 06.04.2010 - 14:11
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ostatnio cisza w tym wątku, mam jednak nadzieję, że zmieni się on w swego rodzaju zbiór/archiwum treści audio-wideo związanych z tematyką tego forum. Od początku brakowało mi takiego tematu tak więc zachęcam do wstawiania waszym zdaniem ciekawych filmów/muzyki. Każdy na pewno ma jakieś swoje ulubione pozycje więc wstawiać, wstawiać :D

A tu film o medytacji i nie tylko, polecam :)

i komentarz Graya do odkopanego przez niego filmu , którego wrażenie podzielam :)
CYTAT(Gray @ 29.08.2009 - 20:07) *
z całego serca polecam ten film, przyznam że zdziwiłem się, bo nie spodziewałem aż w takiej mierze odwzorowania moich poglądów, miłe zaskoczenie :)

A tu coś z innej beczki: "DNA, fraktale, złota proporcja i świadomość"

trochę chaotyczne seminarium ale mimo wszystko zawiera dużą dawkę ciekawych treści :)

Swoją drogą ciekawe jak brzmiał by utwór muzyczny skomponowany w całości na bazie złotej proporcji :o

+Quote Post
Pavveł
post 08.04.2010 - 16:59
Post #3

Notatnik

CYTAT(Darion @ 06.04.2010 - 14:11) *
A tu coś z innej beczki: "DNA, fraktale, złota proporcja i świadomość"
(tutaj filmik z jutuba)
trochę chaotyczne seminarium ale mimo wszystko zawiera dużą dawkę ciekawych treści :)

o fak, przecież to jak ten gość z filmiku gada, to się kupy nie trzyma... mam wrażenie że gość próbuje przekazać na raz wszystko a rezultat jest taki że nie przekazuje nic... <zdegustowany> :/

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park