Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Te Wszystkie Niefizyczne Potwory
Koko1718
post 10.04.2010 - 16:45
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7886

Na wstępie zaznaczę,że nie udało mi się jeszcze doświadczyć OOBE.
Zaczęłam czytać Trylogię Monroa,a dokładniej "Podróże poza ciałem".
Jak wcześniej się nie bałam,mówiłam sobie "będzie przy mnie niefizyczny przyjaciel,on mną pokieruje,ochroni",to czytając zaczynam mieć coraz większego pietra..Ten cały obszar II to dla mnie jakaś tragedia!Te wszystkie 'demoniczne' istoty wzbudzają we mnie przerażenie i zniechęcają do OOBE..
Jak to jest?Czy ta niefizyczna postać jest w stanie mi zrobić krzywdę?Co takiego może mi grozić z jej strony?Co,jeśli znajdę się w jakiejś niebezpiecznej sytuacji,skąd będę wiedzieć co powinnam zrobić?Czy nie wpadnę w jakąś pułapkę?Czy nie stanie mi się tam coś złego?Czy ktoś/coś może mnie tam uwięzić?
Po prostu skąd będę wiedziała w jaki sposób powinnam się zachować?
Przeraża mnie to na tyle,że na razie zaniechałam prób wyjścia z ciała..
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Koko1718
post 11.04.2010 - 09:00
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7886

No dobrze,potwory mamy z głowy..
A co z niefizycznymi postaciami Obszaru II?Tymi niepozytywnymi oczywiście..Tymi np,które według Monroa są mieszkańcami tej części najbliższej naszemu światu,tej części do której trafiają wszyscy,dopuki nie nauczą się opanowywać swoich rządz,emocji,instynktów?
Czy faktycznie kiedy przejdzie się tamtędy spokojnie,bez pośpiechu nic nam nie grozi?I jak tego dokonać,kiedy widzi się te wszystkie straszne rzeczy i chce się z tamtąd jak najszybciej uciec?
Wybaczcie,może dla was to na prawdę durne pytania,może dla mnie to takie straszne,bo jeszcze tego nie doświadczyłam?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic