CYTAT(White Tiger @ 15.04.2010 - 02:12)

Amras jeśli chodzi o te ugryzienie to równie dobrze mógł to być jakiś nocny owad lub pajęczak jest tego wiele, niektóre mają jad nie szkodliwy dla ludzi ale głowa może pobolewać. Jeśli chodzi o wampiry energetyczne to tak nazywamy ludzi którzy całkiem nie świadomie pobierają energię życiową. (Może miał koś z was takie spostrzeżenia w swoim życiu?) - przebywasz z kimś, rozmawiasz, czujesz się pełen werwy ta druga osoba jest padnięta - wykończona. Rozmawiacie jakiś czas raptem uświadamiasz sobie że ty ledwo żyjesz a twój rozmówca jest pełen życia.On nawet nie wie dla czego zaczął się dobrze czuć.
White Tiger Problem tkwi w tym że miałem na ręce dość dokładnie odbity ślad szczęki, jakby ludzkiej. Szkoda że foty nie zrobiłem:( Co do samych wampirów energetycznych to właśnie chodzi mi o ludzi o których piszesz. Tylko ponoć że są w stanie oddziaływać w ten sam sposób także przez sen.
Co do Twojego pytania o podobne spostrzeżenia. Mam takie spostrzeżenia. Powiem więcej. W tej chwili umiem już taką osobę dość dobrze wyczuc gdy znajduję się w jej pobliżu.
Żeby nie byc gołosłownym. Moi teście niedawno mieli gościa. Kolo był przemiły (jakiś ich znajomy). Gdy tylko wszedłem do domu to już wiedziałem że coś jest nie tak. Nawet z tym facetem nie rozmawiałem. Siedział w sąsiednim pokoju. Zaczęło się od tego że go jakoby "wyczułem". Cieżko to doznanie słowami opisać. Potem objawy już bardziej namacalne... bardzo szybko zrobiłem się drażliwy, przeszedł mi humor, zaczęła boleć głowa, zrobiłem się senny a na koniec całkiem opadłem z sił i dostałem gorączki.