oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Choroba Serca A Oobe, Czy to sie wyklucza??
NoPeK
post 04.05.2010 - 21:20
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam mam wrodzona wadę serca i jestem po operacji (wymiana zastawki) czy nie ma problemu z OOBE przez to?? Za każdym razem jak próbuje i czuje że już wychodzę to tylko serce zostaje które strasznie się upiera żeby zostać, czuje straszny ból, i wije się one na wszystkie strony. Czy to jest spowodowane tylko moim lękiem??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
aumakumma
post 07.05.2010 - 20:53
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

reiki to ściema jak wszystko inne. właśnie miałam pacjenta -szefa wrocławskiego centrum reiki. teraz usiłuje się leczyc konwencjonalnie,jak każdy. ma cukrzycę,chorobę stawów, nadciśnienie, po prostu pesel mu szkodzi.a co do twoich obiekcji, to każdy ma równe szanse w oobe.wiadomo,że możesz mieć dodatkowe lęki o zdrowie podczas wchodzenia ale to , jak każdą inną rzecz można zaprogramować. to ty kreujesz to w co wchodzisz.jedyne co może zaszkodzić to twoje ego z bagażem różnych doświadczeń podsycających lęki. nie stresuj sie dodatkowo, wchodż w to na luzie a nie na bazie strachu i oczekiwania na atom uderzenia.tego nie ma - jeśli zaprogramujesz się na świadomy, spokojny sen bez horroru.przecież 90 % oobe to twoja podświadomośc i wyobraźnia. jeśli poznasz, odlokujesz i odkompleksisz siebie, to nie grożą ci żadne dzikie jazdy, tylko wielkie wolne poznanie. życzę powodzenia i przesyłam wiązkę pozytywnych wibracji.jeśli masz skłonności do silego zaufania swemu lekarzowi , to znajdż go również w oobe i niech troszczy się o liczbę udzeżeń twego serca na minutę. taki ktoś napewno sie pojawi.pozdrawiam i ściskam serdecznie. Auma.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park