Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Fotka.pl, klan oobe
Dominikoobe
post 20.06.2007 - 22:12
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 453

Zapraszam do klanu oobe na fotka.pl :) nie jest to mój klan ale zachęcam do zapisywania sie :P Przecież mamy poszerzać społeczność OBEManiaków :D Ludzie łączcie sie ^^
link : http://www.fotka.pl/klan/22142/OOBE_obe/
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Militar
post 21.06.2007 - 17:43
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 83

proponuje jeszcze otworzyć działy RANDKI, FRYZURY, oraz SIKANIE NA ODLEGłOść ktoś chyba forum pomylił ale pewnie znajdą się tacy co powiedzą JESTEM ZA
Profile CardPM
+Quote Post
silverek84
post 21.06.2007 - 18:27
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 68

Coraz więcej głupich i mało wartościowych tematów na tym forum. Co raz więcej pytań. Zamiast wykazać odrobinę wysiłku, przejrzeć forum, poczytać książki które są dostępne na wyciągnięcie ręki nowi userzy wolą zadawać setki razy te same pytania. Wiem że nie każdy jest alfą i omegą w tej dziedzinie ale czy samodzielnie zdobyta wiedza nie przyniesie ci większej radości ? Dobrze że obemaniaków jest coraz więcej ale odczuwam że sporo osób zaczyna traktować to jak jakiegoś rodzaju trend. Kto nie bawi się w OOBE nie jest trendy ani jazzy. Powtórzę to jeszcze raz że naprawdę przydali by się moderatorzy na tym forum którzy dbali by o porządek jeżeli admin nie ma czasu. A gdzie większość starych userów ? Chyba już dawno opuścili to forum lub nie odzywają się ponieważ ile razy można odpowiadać na to samo pytanie. Forum to zdecydowanie odbiega od pierwotnej wersji. Ratujmy je...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic