|
(i tu pierwsze pytanie czy to był ten tak zwany wewnętrzny wskaźnik?) i zrobiło mi się smutno że nie uda mi się lepiej dostroić. Po tej myśli byłem już w CF ale nie czułem żadnego powrotu do ciała poprostu jakbym przełączył na inny kanał w tv. Klik i jestem w CF. Co mam robić żeby dłużej tam zostać? Czemu tak dziwnie się chodziło i czy to że nie widziałem normalnie to przez nie dostrojenie się???
Tak, to był WW. Sam nie wiem co masz robic;). Najlepiej chyba się na początku lepiej dostrój. Najpierw nie próbuj latać ani nic czarować. Zacznij dotykać ścian, krzycz, tańcz, zajmij się czymś, skup się na czymś . Po chwili powinno się lepiej dostroić. Być może twoje krótkie wyjście było związanie z niskim dostrojeniem. A dziwnie się chodziło, ponieważ wcześniej jarałeś maryche i to zostało w twojej podświadomości i przełożyło się na ciało astralne. W OSPUO twoje myśli przekładają się na rzeczywistość. A z tym widzeniem, to niskie dostrojenie, lub jak nic nie widzisz to proboj otworzyć astralne oczy, u mnie dziala;p
|