oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Darek Sugier, Wielki Przegrany?
Barabasz
post 14.06.2010 - 23:10
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam widzę że w internecie jest bardzo mało,naprawdę mało o dziwnym zniknięciu człowieka który
miał być tym ,,Polskim Robertem Monroe,, czyli Darek Sugierem.Jest parę postów na jakiś innych forach że
nie odbiera kom,itp itp ale to są posty zwykle z przed roku,a teraz zupełna cisza.Na to wygląda że zrobił
duży szum wokół siebie i znikną jak kamfora.Chociaż tak szczerze jak patrze na te jego ostatnie wywiady,to facet totalnie przesadzał i uważam że po prostu mogła ta jego obsesyjna miłość do obe chyba wpłynąć na jego stan psychiczny,bo nawet w wywiadach każdy normalny człowiek dostrzegł że przesadzał z tą miłością do obe,można było wyczuć i widać było ewidentnie.Napisałem tego posta żeby się dowiedzieć bo było wielkie
bum na OBE dzięki niemu a potem klasyczny przykład,wielkiego upadku:/

CO SIĘ SZYBKO ZACZYNA, TO SIĘ SZYBKO KOŃCZY?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kimkolwiek
post 15.06.2010 - 03:56
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A ja się pytam: CO cię obchodzi co dzieje się z Darkiem Sugierem? A co do tego bum w OOBE, to co by ci dała obecność Pana Darka skoro zrobił to co trzeba, a mianowicie napisał książkę oraz wymyślił metody wyjścia z ciała, z których korzystają tysiące ludzi. Nie zgadzam się z twoim tytułem, nawet gdyby coś dolegało temu Człowiekowi, to i tak dokonał ogromnego wkładu w OOBE w Polsce, a więc tak jak czyny R. Moonroe, tak i czyny Darka Sugiera odbiły swoje piętno w przyszłości na zawsze, amen. No chyba że nigdy nie osiągnąłeś OOBE (nawet spontanicznego) i w to nie "wierzysz" (choć nie mam pojęcia, jak można nie wierzyć w rzecz oczywistą), to tego nie zrozumiesz.
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park