|
|
14.06.2010 - 23:10
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam widzę że w internecie jest bardzo mało,naprawdę mało o dziwnym zniknięciu człowieka który
miał być tym ,,Polskim Robertem Monroe,, czyli Darek Sugierem.Jest parę postów na jakiś innych forach że nie odbiera kom,itp itp ale to są posty zwykle z przed roku,a teraz zupełna cisza.Na to wygląda że zrobił duży szum wokół siebie i znikną jak kamfora.Chociaż tak szczerze jak patrze na te jego ostatnie wywiady,to facet totalnie przesadzał i uważam że po prostu mogła ta jego obsesyjna miłość do obe chyba wpłynąć na jego stan psychiczny,bo nawet w wywiadach każdy normalny człowiek dostrzegł że przesadzał z tą miłością do obe,można było wyczuć i widać było ewidentnie.Napisałem tego posta żeby się dowiedzieć bo było wielkie bum na OBE dzięki niemu a potem klasyczny przykład,wielkiego upadku:/ CO SIĘ SZYBKO ZACZYNA, TO SIĘ SZYBKO KOŃCZY? |
|
|
|
![]() |
15.06.2010 - 09:07
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT Barabasz nie masz co marudzic nie kazdy wytrzymuje taka presje, jaka naklada sie na osoby piszace ksiazke. Ja Darka bede cenic zawsze, bo odwalil kawal dobrej roboty rozglaszajac o OOBE bardziej publicznie i bede cenila go za duza odwagę. Wyobraż sobie natomiast takie coś- ze codziennie pisze do Ciebie kilkaset tysiecy osob z pytaniem jak osiagnąć OOBE- dzwonią do Ciebie by się rowniez tego dowiedziec- po pewnym czasie mozna wysiąść, jesli ktos jest chodz troche wrazliwy. Wiec, jesli chciales napisac tego posta by ponarzekać - daruj sobie. Całkowicie się zgadzam z Silverką ;) |
|
|
|
Barabasz Darek Sugier, Wielki Przegrany? 14.06.2010 - 23:10
Zielarz Gajowy Nie no...na początku ponoć był wielki wybuch i ... 15.06.2010 - 00:13
Silverka Barabasz nie masz co marudzic nie kazdy wytrzymuje... 15.06.2010 - 02:49
Kimkolwiek A ja się pytam: CO cię obchodzi co dzieje się z... 15.06.2010 - 03:56
Kazik Ludzie, nie dajcie się wkręcić w tę jałową d... 15.06.2010 - 10:54
Barabasz Heh nie jestem szczylem od tego zacznijmy,normalni... 15.06.2010 - 11:26
Zielarz Gajowy Barabasz...w temacie nie dałeś znaku zapytania i... 15.06.2010 - 13:00
Amras84 Hehej.. Troszku luzu. Przyznam się że wypiwiem s... 15.06.2010 - 13:23
warmine Barabasz powinieneś pomyśleć zanim takie tematy... 15.06.2010 - 14:10![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |