|
ja bardzo czesto mam prawie obe z otwartymi oczami i czesto oczy mi sie otwieraja posczas obe. pisze prawie obe bo zwykle wtedy mi sie nie udaje zeby bylo porzadne obe to oczy musza byc zamkniete.
ale w moich obe bardzo czwsto mam problem ze wzrokiem. nic nie widze. zeby cos zobaczyc musze wyciagnac rece popatzyc na nie i zrobic ruch otwierania oczu. i bardzo czesto zamiastr astralnych oczu otwieraja mi sie fizyczne. i wtedy najczesciej przerywa mi sie obe ale nie zawsze. czasem fizyczne oczy sie zamykaja i moge znowu probowac patrzyc czasem mam normalne obe wszystkie zmyslu sluch dotyk mam z ciala astralnego tylko wzrok mam z oczu fizycznych. a raz mi sie nawet udalo zobaczyc fizycznymi oczami okno ktorego z mojej pozycji nie mialem prawa zobaczyc. musial mi sie nalozyc obraz z oczu fizycznych i astralnych.
i fajne jest jeszcze to ze jak patrze fizycznymi oczami w czasie obe albo prawie obe to widze wszystko jak sen. patrze normalnie oczami na moj pokoj ale patrzy sama podswiadomosc bo mozg jeszcze spi chociaz z otwartymi oczami. fajnie jest czasem zrobic tak: otworzyc oczy w czasie snu obudzic sie i otworzyc oczy jeszcze raz na jawie. niby widzi sie ten sam obraz ale zupelnie inny. bo w czasie snu obraz dochodzi do samej podswiadomosci ktora widzi swiat zupelnie inaczej
|