Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Podróż Poza Pozion 28, Co z tym bezpieczeństwem...?
Sillewa
post 19.05.2007 - 10:43
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 573

Witam,

Powód dlaczego pisze tego posta związany jest z faktem iż w czasie podróży astralnych (OOBE) nic nie może się stać złego z naszym ciałem fizycznym. Tak wszyscy mówią i piszą.

Napewno większość zna ten fragment z Najdalszej Podróży R.M...chciałbym jednak przytoczyć:
"...Poziom 28. Poza nie tylko czasoprzestrzenią, ale takżę ludzką myślą. Przebywanie na tym poziomie lub dalszych ogranicza drastycznie możliwość powrotu do fizycznego ciała ludzkiego...."

Co o tym myslicie...?

Pozdrawiam serdecznie,
Sillewa
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
r_m
post 01.06.2007 - 16:12
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 11

Jak w Bielsku prowadzą ludzie związani z Kippinem to myślę że warto zainwestować ;].
Co do nauki Mentalnych podróży to ciągle powtarzam że nie jest to wcale takie czasochłonne i trudne szybko można się nauczyć prawdziwe doświadczenie zdobywamy jak zwykle poprzez osobiste doświadczanie czyli jak w życiu ;].
Przyznam że zaciekawiłeś mnie tym obszarem chyba się tam wybiorę na dniach i co nieco skrobnę ;].
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 22.06.2007 - 10:16
Post #3

zdrogi.blogspot.com
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

Zorientowałem się jak to wygląda w Bielsku...
Właśnie niedawno skończył sie program DOW (doświadczenie otwarcia wrót) niedługo będą jakieś inne warsztaty z hemi-sync. rozwijanie intuicji i takie tam..(: W Na kolejneTheGateWayExpiriences można liczyć dopiero we wrześniu 28-30 to jest weekend. Warsztaty nie są zbyt kosztowne. Prowadzi je gość o nazwisku Tomasz Sowa. Znam gościa który siedzi w podobnej tematyce ale to jest Paweł Sowa ale może to rodzina. Zaczynali podobno jeszcze przed ukazaniem się książek Monroe'a w Polsce więc mają doświadczenie. Istnieje możliwość "indywidualnego toku nauczania" ale myslę że lepiej się wybrać grupą i dzielić się doświadczeniami..

Właśnie doświadczenie... to było bardzo dziwne i osobliwe - dzwoniąc gdzieś w pewnej sprawie telefon odbiera sympatyczna pani i od razu zaczyna rozmowę, że wyjść jest trudno, że najważniejsze są ćwiczenia w domu, że takie spotkania dają pozytywna energie do dalszych ćwiczeń itd... Kurcze jeszcze z nikim nie rozmawiałem o obe a tu nagle taki szok. Duża praca przed nami do wykonania. Coraz więcej osób jest uświadomionych więc idzie to w dobrym kierunku..

Pozdrawiam Astralnych Podróżników - Argonautów w wyprawie po Złote Runo

PS.
Może stworzymy grupę i zapiszemy się na TGWE
Zainteresowani proszeni są o wpis w tym temacie
Profile CardPM
+Quote Post
zx12
post 23.06.2007 - 07:43
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1194

CYTAT(Kronopio @ 22.06.2007 - 11:16) *
Zaczynali podobno jeszcze przed ukazaniem się książek Monroe'a w Polsce więc mają doświadczenie.

Z tym ukazaniem się książek Roberta w Polsce to była dłuuuga historia. :)
Książkę pierwszą (przetłumaczoną na polski) można było kupić już w latach osiemdziesiątych, w PTP. Została wydana pod zmienionym tytułem "Eksterioryzacja".

Pozdrawiam. :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic