|
nazdarahel 3+1, 4+1 czy jak tam zwał, to nie ma znaczenia nie musisz się trzymać sztywnych reguł i dostosuj ją do siebie. Ja już "nie liczę" czy mam 7+2, 6+3 to nie ma znaczenia, dostosuj to do siebie, tak czy inaczej to najbardziej popularna ( żeby nie napisać że najlepsza ) metoda. Co do tego opętania? - powiem tak. Ja unikam takich filmików. Nic mi ciekawego nie wniosą do życia po za strachem, a tego nie chcę. Nie wiem czy Ty szukasz jakiejś konkretnej odpowiedzi ale oglądając i czytając takie negatywne rzeczy na pewno sobie nie pomagasz. Potęga sugestii jest wielka, człowiek się naczyta o cmentarzach, zmarłych i innych strażnikach i później się boi wyjść poza bo ten cały szmelc będzie na niego czekał. Przyznam się - czuje strach, jakby mi taki babok stanął w nocy w pokoju to bym się posrał w gacie chyba, ale nie myślę o tym. Wychodzę sobie od czasu do czasu i nie spotkałem jeszcze żadnych takich wynalazków, kto wie może moi opiekunowie czuwają nade mną. Zainteresuj się tym tematem. Pozdrawiam
|