CYTAT("Majster)
O co w takim razie pytasz? O osiągnięcie oobe czy osiągniecie czerni?
Majster mistrzu, jak wiesz, co prowadzi do czerni (stanu świadomości) jak potrafisz mniej wiecej określić....jakich działań jest ona skutkiem......to wal śmiało.
Wszedłem na posta, w którym ktoś umieścił linki
http://www.oobe.pl/park/Pomoc-Dla-Poczatkujacych-t616.html .....czytam wszystko z tematu "Technik, sposoby a także problemu"....zobacze czego nowego się dowiem.
CYTAT("Majster")
Gdybyś poczytał to wiedziałbyś, że nie zawsze się korzysta z tej samej techniki, że później to przychodzi samo i nie trzeba się zbytnio wysilać.
tiaaa wiem, działa coś takiego jak "pamieć określonego stanu"
CYTAT("turysta49")
rusz więc swój łaskawy tyłeczek do roboty i rozpisz sobie zarys systematycznej praktyki
tiaaa, to chyba najlepsze co moge zrobić....nic innego nie pozostaje.
Dobra ide czytać...wrócę, bogaty w doświadczenia z tych 20 linków i zobaczymy co dalej....
aaa...Majster, bym zapomniał....mój temat był wałkowany milion razy, ok...rozumiem...mam spadać z laickimi pytaniami...hehe....czuje się jakbym pytał o nawiedzenie w oobe i niemożnością powrotu....no cóż...to prawie jak policzek...hehe
Ide, wróce z pytaniami na które nie znajde odpowiedzi....tym razem wypisze je wam w punktach, bo widze, że 5 postów na strone z wyjaśnieniem o co mi chodzi, nie skutkuje...hehe strzałka