|
|
11.07.2010 - 13:00
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam, przesyłam wam link do petycji która trafi do Dr. Ahmeda Nazifa , z prośbą o wykopaliska na terenie Gizy.
Geomatrix Team, chce odnaleźć starożytne Tablice, które hipotetycznie zawierają informacje o przeszłości i przyszłości(!). Jeżeli możecie i chcecie wypełnijcie petycje :) (Tam, po kliknięciu w link możecie sobie przetłumaczyć całą petycje jaką wysyłacie) http://www.gizamap.com/index.php/petition Pozdrawiam Wolf |
|
|
|
![]() |
12.07.2010 - 21:52
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Takie petycje rzeczywiście na niewiele się zdadzą, ale najważniejsze, że temat piramid dzięki takim przedsięwzięciom staje się coraz bardziej popularny. Rośnie nowe pokolenie ludzi...warto aby mieli większy wybór niż tylko teorię grobowca:) Jest to chyba jedyna teoria wśród innych teorii, która nie ma ani jednego sensownego potwierdzenia a mimo wszystko wciąż dominuje w umysłach ludzi.
Jakby przeprowadzić ankietę wśród ludzi z pytaniem: czym wg Ciebie jest Wielka Piramida to myślę, że zdecydowana większość ludzi odpowiedziałaby, że to właśnie grobowiec i tutaj mamy przepiękny przykład jak łatwo można zbałamucić i oszukać ludzkie masy. Pomijam drobny szczegół, że sporo ludzi zadało by pytanie a co to za piramida? No cóż...wpojono w umysły ludzi wyraz Cheopsa i większość ludzi zna Piramidę Cheopsa a nie Wielką Piramidę...jedna z manipulacji. Teraz to już tylko kwestia czasu, aby teoria grobowca została raz na zawsze pogrzebana a zastąpiła ją prawda oparta na faktach i dowodach. Pozdrawiam Zielarz Piramidion Gajowy |
|
|
|
Wolfstein Petycja O Wykopaliska W Egipcie. 11.07.2010 - 13:00
Silverka Wypełnione ;) 11.07.2010 - 13:26
Zielarz Gajowy Moje kochane starożytne elektrownie:)
Prawda zw... 11.07.2010 - 15:04
Amras84 Done. Fajna inicjatywa. Oby pomogło :) 11.07.2010 - 18:01
masa Myslalem ze to kupe pisania i tak odkladalem z len... 12.07.2010 - 16:29
Castiel2010 Wypełniłem, ale takie petycje i tak na nie wiele... 12.07.2010 - 19:01
Marcus Tibor Ferenczy No to i mój głos poleciał... ciekawe co dalej X... 13.07.2010 - 12:16
Zielarz Gajowy Thoth - alchemik, magik, kronikarz mądrości pozo... 14.07.2010 - 17:47![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |