mentalki przecie sie nawet uczyć nie trzeba. mentalka to kwestia usystematyzowania tego co robisz na co dzień. zauważ - robisz to, a upierasz się, że to co robisz - to nie to. zrewiduj swoje wyobrażenie o tym, czym są podróże mentalne. na pewno znajdziesz w swoim systemie rozumowania na ten temat jakiś \"czeski błąd\". ;-)
No właśnie, często błądzę myślami tak intensywnie, że zapominam gdzie jestem fizycznie. Ostatnio miałam tak podczas opowiadania komuś o moich zesłżorocznych wakacjach. Przypominałam je sobie o opowiadałam co robiłam. W pewnym momencie zapomniałam o tym, że siędzę w tą osobą i że to opowiadam. Tak jakbym świadomością była TAM.. w wspomnieniach:) Całkiem mocne uczucie to było:)
Nie przypisuj żadnych łatek co czym jest, po prostu doświadczaj. Rugwa bardzo ładnie uzupełniła moje myśli.
Dziś tak właśnie zrobiłam. Poprostu doświadczałam. Rano miałam OOBE i dzis popołudniu usiadłam sobie wygodnie i przypominałam sobie swoją podróż. Po jakimś czasie zaczęły pojawiać się jakieś krótkie filmiki i obrazy. Chyba jestem na dobrej drodze;)