Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Bóle Głowy, BÓLE GŁOWY
pietras
post 18.07.2010 - 09:36
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7043

Witam piszę bo mam pewien problem. Od 3 dni boli mnie głowa tzn czy ja wiem czy to głowa czy mózg ? Boli mnie wtedy jak troche szybciej nią ruszam tak dziwnie boli...Czy to może być przyczyna pogody? Czy mózg może boleć czy jednak to są bółe głowy zwiazane nerwowo z mózgiem?PROSZE O ODPOWIEDŹ

Aha moze to być tez z powodu duzego slonca promieni wzrosniete cisnienie itd ??dodam ze 3 dni jest mi duszno od slonca.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
aumakumma
post 18.07.2010 - 21:38
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 3084

I TO JEST RADA , DZIĘKUJĘ ZA TEN PRZYDATNY WPIS.
JA OD KIEDY ZACZEŁAM WYCHODZIĆ MAM SZUM W LEWEJ PÓŁKULI.NIE WIEM DLACZEGO W LEWEJ?POWINNOBYC CHYBA W PRAWEJ. TROCHE MNIE TO JUŻ WKURZA ALE NAJLEPIEJ CHYBA ZROBIC REZONANS.SPOKO JAKOŚ TO BĘDZIE. BUJAM SIE TAK JUZ PONAD 4 LATA I ŻYJĘ.
Profile CardPM
+Quote Post
turysta49
post 18.07.2010 - 23:08
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8000

a ja polecam do nie za głośnego na słuchawki (i do poleżenia z nicnierobieniem albo przed snem) to:

http://sklep.spojrzenie.com.pl/explorers-j...ning-p-156.html

pomogło paru znajomkom z migrenami (takimi 3-dniowymi, z całym zestawem przypraw mdłościowych i podobnych; zawodowi migrenowcy wiedzą co mam na myśli), jak dla mnie - przy bólach głowy zdawało egzamin znakomicie. (teraz już po prostu mnie głowa nie boli, chyba że raz na ruski rok i z własnej głupoty).

dźwięk początkowo wydaje się ciut dziwny, ale w jakiś sposób rozładowuje napięcia nerwobólowe głowy i inne dziwne blokady. byłbym sceptykiem, słysząc to z doskoku i w nawale codziennych zajęć, gdyby nie zaskakująca praktyka. spróbujcie, potestujcie i napiszcie jak u was toto działa.

p.s.: o migrenach tutaj jest info:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Migrena
nie każdy ból głowy jest migreną.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic