|
Ty się Ketrab głupio nie śmiej, bo to oczywiste, że im ciało fizyczne słabsze, im mniej energii fizycznej tym łatwiej o OBE. Idąc dalej tym tropem śmierć z wycieńczenia jest najszybszą metodą na trwałe OBE czyli śmierć. Ja mam swoją drogę (widzę, że Darek Sugier też - choćby doradzając doładowanie energią serca czy masturbację, jako szybki środek na super miłą energię i relaks:) zgodnie z którą OBE wywołuje u mnie wzmocniona świadomość i właśnie dobry stan energetyczny, dużo energii plus konieczne pobudzenie świadomości ciała niefizycznego. OBE wywołane z braków energetycznych są krótkie i przycielesne, rzadko dochodzi do dalekich eksploracji, bo energii nie starcza. Oczywiście może to moje przekonania na ten temat, ale w moim przypadku zawsze OBE są wtedy krótsze i gorszej jakości. Post to co innego - realnie rzecz biorąc nie potrzebujemy aż tyle żarcia, ile pakujemy w siebie. Można korzystać z energii bezpośrednio. Są też tacy, którzy podobno wcale nie jedzą...
ALE! ja odpowiadam na post o brakach energii i jak im zaradzić, a nie o tym jak mieć OBE, bo od technik i sposobów roi się na naszym forum:):):)
|