oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Udało Się! Wyszedłem - Historyczny Dzień Dla Mnie Xd!
obe_jerry
post 26.06.2007 - 09:14
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ludzie nawet nie wiecie jak ja sie ciesze!!
Tylko ten kto juz kiedyś wyszedł moze wiedzieć jak ja sie dzisiaj czuje!!!!:D Jestem taki szczęśliwy!

tak od początku opisując (chociaż nie bardzo moge skleić litery ze szczęscia..:D)

Przed pójściem spać trzepnąłem sobie moje afirmacje i zacząłem medytować i w pewnej chwili czułem że odjeżdżam, jakbym był na prochach, czułem okropne zawroty głowy i dziwną wirującą ciemność, ale postanowiłem spokojnie dojść do stanu uspokojenia, żeby sie położyć spać, bo wiedziałem że czeka mnie dziś 4+1 i nie chciałem zbytnio przed nią eksperymentować.
Położyłem się i wstałem po ok 3,5 h. rozbudzałem sie dosłownie moze 5-10 minut i położyłem się oczywiscie z mocną chęcią wyjścia i prośbą do Przyjaciół, oraz wyraziłem swój jasny cel dla którego chcę wyjść - TO BARDZO WAŻNE aby mieć cel.
Zaczęło się....czułem podobne "odjeżdżanie" jak podczas poprzedniej medytacji jednak duzo silniejsze. Poczułem lekkie prądy na nogach które zacząłem kontrolować po całym ciele i nagle zaczynałem widzieć przez powieki. Pokój stawał się coraz wyraźniejszy jednak ostatecznie nie był tak wyraźny jak Ś.F.
Widziałem jakby przez mgłę i w innych nieco kolorach. Wstałem bez problemu bo wmówiłem sobie że nie ma zadnych przeszkód typu NGC czy coś w tym rodzaju i zacząłem spacerować po mieszkaniu. Nie widziałem zbyt wyraźnie więc próbowałem się lepiej dostroić. Zacząłem przechodzić przez ściany, a o lataniu nie myślałem bo byłem zbyt podekscytowany. I właśnie nie wiem czy z tego powodu czy zbyt małej energii, moja podróż trwała bardzo krótko. Obraz zaczął ciemnieć, zachodzić mgłą i czułem ze cofa mnie do ciała.... Wtedy otworzyłem oczy - te fizyczne i byłem juz w C.F na łóżku.
Do teraz czuje ogromne szczęscie i radość ze udało mi się wyjść!!! Wiem że może was to nie zainteresuje, ale trzymać w głowie i nie dzielić sie takimi doświadczeniami to aż "grzech" obemaniaków:D
Pozdrawiam! KOCHAM WAS!!!!!!!!! xD

Jeśli miałbym doradzić coś tym którzy jeszcze nie wyszli, to chce powiedzieć że to prawda że najlepiej wypracować własną metodę i nie być zapatrzonym w czyjąś technike i myśleć krok po kroku co robić następnie bo wtedy moze nie wyjść. Pamiętajcie kazdy jest inny i kazdy po jakims czasie dojdzie do perfekcji jedynie własną pracą!! Wiem że to może brzmieć ciężko "wypracuj własną metodę" ale ona sama przyjdzie z czasem. Eksperymentujcie i poznawajcie swoje ciało aby wiedzieć jak funkcjonuje. Nie bawcie sie w żadne Czakry, pozycje Płn-Płd, BWgeny czy cos w tym rodzaju. NIE BLOKUJCIE SIĘ!! JESTEŚCIE WOLNI !!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
set.h
post 26.06.2007 - 09:37
Post #2

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Gratulacje jerry1990. Jak widać wytwałość w dążeniu do celu procentuje. Na początek parę rad. Jeżeli chcesz się utrzymać dłużej w NŚ. Nie lataj, nie przechodź przez ściany, nie skacz z okna. :D Tych parę NIE pozwoli ci dłużej utrzymać fazę i jak trochę poćwiczysz to dopiero wtedy.
Zaraz po wyjściu jak obraz jest jeszcze zamglony podejdź do ściany lub mebli i dotykaj, trzyj dłońmi co popadnie utrwali cię to w NŚ. Znajdź sobie jakiś punkt bazowy w pokoju gdzie z reguły sie będziesz dostrajał. W przypadku ściągania do ciała wyobrażaj sobie jakbyś stał w tym miejscu i tarł dłońmi to taka prosta metoda odbić. Ćwicz dalej....

+Quote Post
obe_jerry
post 26.06.2007 - 09:42
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

dzięki set.h taka rada na 100% mi sie przyda ;)
Zapomnialem jeszcze dodać że przez cały czas szedłem za ręke z "kimś" a pod koniec puścił mnie i wtedy właśnie zaczęło mnie cofać. Ten "ktoś" na początku był pod wyglądem mojej mamy :D a potem bezpostaciowy.

+Quote Post

Posty w temacie
- jerry1990   Udało Się! Wyszedłem - Historyczny Dzień Dla Mnie Xd!   26.06.2007 - 09:14
- - set.h   Gratulacje jerry1990. Jak widać wytwałość w d�...   26.06.2007 - 09:37
|- - jerry1990   dzięki set.h taka rada na 100% mi sie przyda ;) Z...   26.06.2007 - 09:42
- - Ketrab   Mój pierwszy raz kiedy to było ....................   26.06.2007 - 12:08
- - Discoverer   Brawo!:) Dalej będzie już łatwiej. Otwiera ...   26.06.2007 - 12:59
- - Danrizz   No prosze rzeri ^^ great wiadomosc xD to teraz juz...   26.06.2007 - 14:47
|- - Kronopio   he he przyłączam się do gratulacji. Rzeczywisci...   26.06.2007 - 22:08
|- - silverek84   Ja również gratuluję wyjścia i życzę dalszyc...   26.06.2007 - 22:34
- - Artur_flyer   Gratuluje i życzę powodzenia :)   27.06.2007 - 11:58
|- - Zbyszek   Gratulacje. Po przeczytaniu waszych postow tez zd...   27.06.2007 - 13:34
- - Discoverer   CYTAT(Ketrab @ 27.06.2007 - 08:33) D...   27.06.2007 - 17:48
- - daywalker   Temat powinien zostac przeniesiony do "notatn...   28.06.2007 - 02:55
|- - jerry1990   Dzięki wszystkim ;):) A co do przeniesienia, to s...   28.06.2007 - 11:11
- - Karakan   "Your wish is my command" jak to było p...   28.06.2007 - 12:44
- - bobek_balinek   Jerry a byles trzezwy wtedy ;] [joke] Gratuluje.. ...   28.06.2007 - 14:47
- - alan11211   Gratulacje stary super wow zazdroszcze ci bo ja ja...   28.06.2007 - 15:23
- - focus_oobe   szczere gratulacje jerry :) bobek, alan ..wierzyc...   30.06.2007 - 11:11
- - Warlord Shadow   Gratuluję... nie ma sprawiedliwości na tym świe...   02.08.2007 - 14:23
- - twistoid   Gratuluję z całego serca i życzę dalzych sukce...   02.08.2007 - 14:45
- - set.h   Warlord Shadow gdzieś popełniasz błąd że ci n...   02.08.2007 - 23:06
5 Stron V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park