Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Myśli, Zjawisko,stan
Egy
post 05.09.2010 - 12:35
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4414

Nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje,odczuwam przeróżne naprawdę dzikie stany opiszę:
-Podczas pewnego wypadu swoim motorkiem poczułam się bardzo dziwacznie,zapomniałam o tym świecie i coś mi się wkręciło,że aktualnie śpie i śnię,czułam się jak we śnie,nic nie było dla mnie takie odczuwalne,dotyk,słuch,nagle w mojej głowie były myśli "przecież w tym świecie też się kierujesz myślami,nie gestami" i po tych myślach powiedziałam "zrób to" - w głowie i tak się działo,w ogóle ciałem nie ruszałam,kierowałam się myślami i taak się działo,chyba trochę się opamiętałam jak prawie uderzyłam w samochód,szybko się zatrzymałam i musiałam ochłonąć,za cholere nie wiem co to było.
PIerwszy raz miałam taki stan z wielu innych.Nie wiedziałam co się ze mną dzieję,raczej nie byłam po wstaniu z łóżka,to było jakoś grubo 5h po.Po tym całym wydarzeniu troche krecilo mi sie w glowie.
Wiecie co to moze byc?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
lokop
post 05.09.2010 - 12:46
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7905

Wydaję mi się, że wpadłaś w trans samoistnie. Jazda motorem i samochodem powoduje trans, twój mózg zaczął pracować w innej częstotliwości. Dlatego mogłaś usłyszeć głosy. Też tak kiedyś miałem, potem mi to przeszło, dużo medytowałem, Hemi-sync, Brain-sync, wrzuciłem trochę pozytywnych sugestii do podświadomości i zupełnie inny człowiek. Wszystko jest z Tobą w porządku w każdym razie :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic