Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Myśli, Zjawisko,stan
Egy
post 05.09.2010 - 12:35
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4414

Nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje,odczuwam przeróżne naprawdę dzikie stany opiszę:
-Podczas pewnego wypadu swoim motorkiem poczułam się bardzo dziwacznie,zapomniałam o tym świecie i coś mi się wkręciło,że aktualnie śpie i śnię,czułam się jak we śnie,nic nie było dla mnie takie odczuwalne,dotyk,słuch,nagle w mojej głowie były myśli "przecież w tym świecie też się kierujesz myślami,nie gestami" i po tych myślach powiedziałam "zrób to" - w głowie i tak się działo,w ogóle ciałem nie ruszałam,kierowałam się myślami i taak się działo,chyba trochę się opamiętałam jak prawie uderzyłam w samochód,szybko się zatrzymałam i musiałam ochłonąć,za cholere nie wiem co to było.
PIerwszy raz miałam taki stan z wielu innych.Nie wiedziałam co się ze mną dzieję,raczej nie byłam po wstaniu z łóżka,to było jakoś grubo 5h po.Po tym całym wydarzeniu troche krecilo mi sie w glowie.
Wiecie co to moze byc?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
lokop
post 05.09.2010 - 12:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7905

OOBE to jest jak zostawiasz swoje ciało fizyczne i w swoim drugim ciele wyfruwasz w przestrzeń, świat niefizyczny, jeżeli zostajesz w ciele, to nie jest OOBE. Ludzie wpadają w trans wiele razy w ciągu dnia, tylko nie zdają sobie z tego sprawy. Odpowiednia muzyka też może wprowadzić w trans. Jest to to stan w którym niektóre wrażenia zmysłowe są ignorowane, a mogą do Ciebie docierać informacje z Twojej podświadomości a nawet nadświadomości, w każdym razie na pewno to nie było OOBE na jawie :)
Profile CardPM
+Quote Post
Egy
post 05.09.2010 - 13:00
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 4414

CYTAT(lokop @ 05.09.2010 - 13:57) *
OOBE to jest jak zostawiasz swoje ciało fizyczne i w swoim drugim ciele wyfruwasz w przestrzeń, świat niefizyczny, jeżeli zostajesz w ciele, to nie jest OOBE. Ludzie wpadają w trans wiele razy w ciągu dnia, tylko nie zdają sobie z tego sprawy. Odpowiednia muzyka też może wprowadzić w trans. Jest to to stan w którym niektóre wrażenia zmysłowe są ignorowane, a mogą do Ciebie docierać informacje z Twojej podświadomości a nawet nadświadomości, w każdym razie na pewno to nie było OOBE na jawie :)

Dzięki za pomoc :) Szkoda,że w takich sytuacjach są transy,bo to może się kiedyś źle skończyć.Czyli możliwe jest kierowanie się samymi myślami.Mógłbyś mi przesłać na maila jakiś utwór albo chociaż wskazać dokładny tytuł bądź stronę,z której mogę ściągnąć ?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic