CYTAT(Zwierzak @ 05.09.2010 - 12:42)

No to ze w OOBE jest się nieograniczonym do pokonywania czasu i przestrzeni to ja wiem. A ta technika która polecił mi znajomy jest bezpieczna ? żebyście już tam nie szukali polega ona na tym że wykonuje się 3 głębokie wdechy i szybko spuszcza się głowę w dół powoduje to omdlenie ale ponoć automatycznie wchodzi się w oobe, i to moje ostatnie pytanko czy to że mam trochę tuszy ma jakieś znaczenie do wejście czy nie ma głębszego znaczenia jakiej jest się postury ciała.
Ja Ci powiem tak... Możesz sobie tak zrobić, możesz też zrobić na kucaka 16 bardzo szybkich i bardzo głębokich wdechów, po czym moncno obiema rękami ścisnąć i " ściagnąć szyję w okolicach tętnic. Gwarantuję Ci że obie te techniki wywołają ten sam efekt tzn że padniesz maską w glebe i jak sie ockniesz po paru sekundach to Cię będzie mocno bolał kimbol. Możesz też przy okazji stracić kilka zębów, i nabić se niezłego guza. O OOBE jedak zapomnij chyba że przy upadku pierdolnięcie będzie odpowiednio silne :P Ogólni jedak nie polecam tej metody :P