Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Prośba, Kto Pomoże W Oobe?
Zwierzak
post 04.09.2010 - 20:39
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 7238

Wiem że to głupie i tak dalej ale mam malutką prośbę czy mógłby mnie ktoś ,,wrzucić" w OOBE ??
Oczywiście rozumiem prośba jest absurdalna i czemu sam nie próbuje i po co ktoś to ma robić ??

Cóż jeśli miało by się pojawić takie pytanie w stylu ,,czemu sam nie wyjdziesz lub nie próbujesz " to odp na nie że mam jakby blokadę kiedy dostaje drgawek ale takich naprawdę porządnych coś mnie blokuje i robi się tak zwana d*pa. Obecnie wykonuje taka technikę.

Wyobrażam sobie że zatapiam się w miękki wygodny fotel czyje się wspaniale i szczęśliwie rozluźniam się i przechodzę do użycia techniki ,,tornado" i właśnie w kulminacyjnym momencie coś się dzieje.

Znajomy polecał mi technikę gdzie trzeba zrobić 3 głębokie wdechy i szybko pochylić głowę w dół mówił ze omdleje i wejdę automatycznie w OOBE nie byłem do niej przekonany więc jej jeszcze nie stosowałem, może ktoś z was o niej słyszał i może mi coś na jej temat powiedzieć ?

I jeszcze jedna spr czy są jakieś zagrożenia w OOBE typu ze np że wykonam oddech i umrę, wiecie trochę się zaniepokoiłem ale przed chwilą czytałem żeby do tego podejść od strony ciekawości jak do hobby, bo zagrożenie to tylko wymysł naszego umysłu i jeśli to przezwyciężymy OOBE zawsze nam się bezpiecznie uda.

No i kolejna sprawa czy to ze jestem trochę otyły może przeszkadzać w podróżach astralnych, cóż szczerze powiedziawszy mojemu koledze udaje się z łatwościom to wszystko gdyż jest wysportowany czy to ma jakieś znaczenie czy to nie ma głębszego znaczenia.

Pozdrawiam wszystkich i sorry za tyle pytań.

I dodam jeszcze że bardzo bym chciał zwiedzić ten niesamowity ,,świat" nie wiem jak to nazwać.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zwierzak
post 05.09.2010 - 11:42
Post #2

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 7238

No to ze w OOBE jest się nieograniczonym do pokonywania czasu i przestrzeni to ja wiem. A ta technika która polecił mi znajomy jest bezpieczna ? żebyście już tam nie szukali polega ona na tym że wykonuje się 3 głębokie wdechy i szybko spuszcza się głowę w dół powoduje to omdlenie ale ponoć automatycznie wchodzi się w oobe, i to moje ostatnie pytanko czy to że mam trochę tuszy ma jakieś znaczenie do wejście czy nie ma głębszego znaczenia jakiej jest się postury ciała.
Profile CardPM
+Quote Post
Amras84
post 05.09.2010 - 19:25
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7649

CYTAT(Zwierzak @ 05.09.2010 - 12:42) *
No to ze w OOBE jest się nieograniczonym do pokonywania czasu i przestrzeni to ja wiem. A ta technika która polecił mi znajomy jest bezpieczna ? żebyście już tam nie szukali polega ona na tym że wykonuje się 3 głębokie wdechy i szybko spuszcza się głowę w dół powoduje to omdlenie ale ponoć automatycznie wchodzi się w oobe, i to moje ostatnie pytanko czy to że mam trochę tuszy ma jakieś znaczenie do wejście czy nie ma głębszego znaczenia jakiej jest się postury ciała.

Ja Ci powiem tak... Możesz sobie tak zrobić, możesz też zrobić na kucaka 16 bardzo szybkich i bardzo głębokich wdechów, po czym moncno obiema rękami ścisnąć i " ściagnąć szyję w okolicach tętnic. Gwarantuję Ci że obie te techniki wywołają ten sam efekt tzn że padniesz maską w glebe i jak sie ockniesz po paru sekundach to Cię będzie mocno bolał kimbol. Możesz też przy okazji stracić kilka zębów, i nabić se niezłego guza. O OOBE jedak zapomnij chyba że przy upadku pierdolnięcie będzie odpowiednio silne :P Ogólni jedak nie polecam tej metody :P
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Zwierzak   Prośba, Kto Pomoże W Oobe?   04.09.2010 - 20:39
- - lokop   Na bank nie umrzesz :) Zacznij od medytacji, to dz...   04.09.2010 - 20:47
- - Rieju   Też dorzucę się do tematu. Ciężko któremuś ...   04.09.2010 - 20:54
- - Zwierzak   Czyli mówisz że medytacja, wiesz pewnie oczywist...   04.09.2010 - 21:58
- - lokop   Medytacja, żeby mózg wprowadzić w inną często...   04.09.2010 - 22:11
- - Zwierzak   Z książkami będzie problem bo sam muszę sobie ...   05.09.2010 - 07:55
- - lokop   Ja medytuję na leżąco i z zamkniętymi oczami:)   05.09.2010 - 09:23
- - MadziaKK   Etam, jakie ksiazki, im mniej informacji przed wyj...   05.09.2010 - 10:21
- - lokop   Waga tu nie ma znaczenia :) Każdy może to osiąg...   05.09.2010 - 11:55
- - Future   Rieju, a tobie ciężko dupę ruszyć i wyjść sa...   05.09.2010 - 16:07
- - tom   "Wiem że to głupie i tak dalej"... wi�...   05.09.2010 - 17:05
- - masa   Zwierzaku chyb kolego sobie z ciebie za zatrowal b...   05.09.2010 - 17:46
- - Zwierzak   Aha no t dobrze że tej ,,techniki" nie stoso...   05.09.2010 - 19:52
- - Rieju   Future, próbowałem. 2 lata bez żadnych większy...   16.09.2010 - 21:42
- - Gray   Nie jest o wiele szybciej, łatwiej i wygodniej. J...   16.09.2010 - 22:34
- - tom   Rieju ... Jak larwa motyla sie przepoczwarza i wy...   17.09.2010 - 08:45
- - DawidTHAW   Jeśli przychodzisz tutaj tylko po to, by wylewać...   17.09.2010 - 11:50
2 Stron V   1 2 >

Go to the top of the page
Start new topic