Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Zmiany W życiu - Sprawa Wiary.
DawidTHAW
post 09.09.2010 - 13:09
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 8063

Witam. Mam pewne pytanie do Obewiczów :)
Zastanawiam się co (i czy w ogóle) zmieniło się dzięki podróżom poza ciałem w waszym życiu? Szczególnie nęci mnie sprawa religii. Jakie jest Wasze podejście do wiary w Boga odkąd zaczęliście podróży po drugiej stronie? Coś się konkretnie zmieniło?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
twistoid
post 12.09.2010 - 07:01
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

ale pierdolenie zamykam wychodzi brak praktyki prym wioda pseudofilozoficzne filtry drimer i reszta w ogole by nie spiewali tak slodko a fredi zwyczajnie przestalby narzekac to smutne ze im dalej w las tym kuwa ciemniej pozdrawiam tych ktorzy tylko czytaja forum i maja gdzies uczestniczenie w takich dennych wywodach paradoksalnie i tu o zgrozo uzyje terminu badacza (pozdrawiam karolu) nie polega na byciu filozofem z koziej wolki tulko zwyczajnie recenzentem pacholkiem systemu czlowiekiem od sprawozdan nie wszechwiedzacym guru ktory podwaza zdanie innych bo jest madrzejszy doswiadczasz opisujesz jak masz rzeczywiscie zwiazane z tym doswiadczenia opisujesz to tak to powinno wygladac a nie stado ryczacych filozofow bleeeeeeeee przykladacie sie do budowania systemow przekonan skoro juz tu jestes drogi uzytkowniku wypadaloby poznac zjawisko przynajmniej powierzchownie potem wypowiadac sie jedno obe wiosny nie czyni i tak na prawde jest tylko zacheta do dalszej pracy to trudny temat nie kazdy sie do tego nadaje jak wspomnial fredi bo kurcze propagatorzy tez bladza nie jestem wielkim znawca tematu ale wiem ze obe potrafi wpierdolic w niezle klopoty sposob w jaki odrealnia jest niebezpieczny dlatego gowniazeria won zanim nie osiagnie stabilizacji psychicznej gdzie wiekszosc szczylkow mysli sobie ze to fajna zabaweczka na odreagowanie kompleksow cos jak gi joe gowno prawda to powazny temat trzeba miec jaja bo inaczej nastepuje degradacja i tak bardzo niepewych systemow wartosci nie mozna zyc dla obe trzeba byc czlowiekiem z krwi i kosci zeby w ogole podjac sie wyzwania powodzenia zycze ludziom z jajami bo zeby dali rade i jednak wytrzymali ciezar wiedzy to praca nie zabawa zeby otrzymac pienionszki cza sie nameczyc apropo tematu wiara to gowno jak mozna uznac za prawde cos czego obecnosci sie nie doswiadczylo
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic