Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sen A Rzeczywistość., sen
pietras
post 25.09.2010 - 14:53
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7043

Witam...
Ostatnio miałem 2 sny....Jeden w środe drugi w czwartek i nie należały one do najprzyjemniejszych...W piątek mój znajomy umarł..
Czy jest to może jakiś związek przeczucia ? Dodam,że został zamordowany,bo kilka dni temu wyjechał do Warszawy a policja mówi,że sam się powiesił na pierwszy rzut oka tak to wygląda,ale znam go 6 lat i nie miał motywo do samobójstwa dodam,że nikogo tam nie znał a wyjechał za robotą miał 18 lat..Wiem,że to było morderstwo,bo mam przeczucie,że to sny pomogły mi przedwcześnie o tym powiedzieć ??
Nie wiem a wy co o tym sądzicie ?
Czy sen ma coś wspolnego z rzeczywistością ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Jaskul-Maniak
post 25.09.2010 - 16:25
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2859

Tak. Bliscy ludzie powiazani jednym dyskiem w pewnej czesci swiadomosci sa jedna caloscia czyli mamy predyspozycje do przeczuwania jakis sytuacji, lub odczuwania niepokoju gdy dzieje sie zlo po innej naszej stronie. Wrecz uwazam ze nienormalnym byloby nic nie czuc dla obemaniaka gdy wieszaja nam rodaka. Jezeli chcesz to opisz dokladnie te sny i co odczuwales takze w trakcie tych dni, mozliwe ze metamorfozą jakos dla ciebie przedstawione bylo to co sie stalo, a nawet smiem twierdzic ze moglbys odgadnac prawde dzieki tym wizjom. Jezeli kolega zostal zamordowany to jest mozliwe ze na przestrzeni najblizszych dni jak najlatwiej bedzie mial nawiazac kontakt i wytlumaczy ci w snach co sie stalo albo wyjansi powod samobojstwa. Wykaz intencje kontaktu z nim, na pewno potrafisz go uczuciowo namierzyc odtwarzajac jego osobowosc i wiezi jakie was laczyly. Jezeli zostal zamordowany to na pewno nie jest z tego zadowolony i chcialby wyrazic swoje rozczarowanie. Masz teraz niezly odbiornik po tamtej stronie do dostrajania, dzialaj.Bo jezeli masz z nim kontakt nawiazac to przez sen chyba jest najprostsza sprawa.
Z checia mozemy o tym pogadac glebiej np. na czacie dzisiejszej nocy , pozdro.

C
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic