|
|
29.09.2010 - 20:42
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam Wszystkich,
może na początek coś o mnie. Od kilku lat interesuję się zjawiskami paranormalnymi. Bez większych przeszkód widzę aurę oraz takie różne kolorowe plamki. Czasami udaje mi się porozumiewać z moją podświadomością. Miewam sny prorocze. Byłam na kilku kursach Silvy. Kilka razy próbowałam osiągnąć Oobe, nic z tego. Leżę z zamkniętymi oczami, przy relaksującej muzyce, widzę w ciemności szarą albo pomarańczową mgłę, czuję, jakby po ciele chodziły mi mrówki i tyle. Czy moglibyście mi doradzić, co mam zrobić, aby osiągnąć Oobe? Czy komuś z Was się to udało? Jakie towarzyszą temu uczucia? (czytałam o wyrzucaniu duszy z ciała, unoszeniu się do góry oraz zapadaniu do środka) Czy ktoś z Was odczuwa jeszcze coś innego? Będę wdzięczna, za wszystkie rady. Pozdrawiam, Emocjonalna |
|
|
|
Gray Takich tematów na forum są dziesiątki, wystarcz... 29.09.2010 - 20:50
Astral Parsley Hmmm sądzę, że nikt nie wytłumaczy dokładnie ... 29.09.2010 - 21:42
masa A moderator poza cialem :D 30.09.2010 - 00:18
stostostokrotka ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć wkonc... 30.09.2010 - 16:41
tom dziwne dziwne :P że ten temat sie ostał
AAAaaaa... 30.09.2010 - 19:32![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |