|
|
26.06.2007 - 09:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ludzie nawet nie wiecie jak ja sie ciesze!!
Tylko ten kto juz kiedyś wyszedł moze wiedzieć jak ja sie dzisiaj czuje!!!!:D Jestem taki szczęśliwy! tak od początku opisując (chociaż nie bardzo moge skleić litery ze szczęscia..:D) Przed pójściem spać trzepnąłem sobie moje afirmacje i zacząłem medytować i w pewnej chwili czułem że odjeżdżam, jakbym był na prochach, czułem okropne zawroty głowy i dziwną wirującą ciemność, ale postanowiłem spokojnie dojść do stanu uspokojenia, żeby sie położyć spać, bo wiedziałem że czeka mnie dziś 4+1 i nie chciałem zbytnio przed nią eksperymentować. Położyłem się i wstałem po ok 3,5 h. rozbudzałem sie dosłownie moze 5-10 minut i położyłem się oczywiscie z mocną chęcią wyjścia i prośbą do Przyjaciół, oraz wyraziłem swój jasny cel dla którego chcę wyjść - TO BARDZO WAŻNE aby mieć cel. Zaczęło się....czułem podobne "odjeżdżanie" jak podczas poprzedniej medytacji jednak duzo silniejsze. Poczułem lekkie prądy na nogach które zacząłem kontrolować po całym ciele i nagle zaczynałem widzieć przez powieki. Pokój stawał się coraz wyraźniejszy jednak ostatecznie nie był tak wyraźny jak Ś.F. Widziałem jakby przez mgłę i w innych nieco kolorach. Wstałem bez problemu bo wmówiłem sobie że nie ma zadnych przeszkód typu NGC czy coś w tym rodzaju i zacząłem spacerować po mieszkaniu. Nie widziałem zbyt wyraźnie więc próbowałem się lepiej dostroić. Zacząłem przechodzić przez ściany, a o lataniu nie myślałem bo byłem zbyt podekscytowany. I właśnie nie wiem czy z tego powodu czy zbyt małej energii, moja podróż trwała bardzo krótko. Obraz zaczął ciemnieć, zachodzić mgłą i czułem ze cofa mnie do ciała.... Wtedy otworzyłem oczy - te fizyczne i byłem juz w C.F na łóżku. Do teraz czuje ogromne szczęscie i radość ze udało mi się wyjść!!! Wiem że może was to nie zainteresuje, ale trzymać w głowie i nie dzielić sie takimi doświadczeniami to aż "grzech" obemaniaków:D Pozdrawiam! KOCHAM WAS!!!!!!!!! xD Jeśli miałbym doradzić coś tym którzy jeszcze nie wyszli, to chce powiedzieć że to prawda że najlepiej wypracować własną metodę i nie być zapatrzonym w czyjąś technike i myśleć krok po kroku co robić następnie bo wtedy moze nie wyjść. Pamiętajcie kazdy jest inny i kazdy po jakims czasie dojdzie do perfekcji jedynie własną pracą!! Wiem że to może brzmieć ciężko "wypracuj własną metodę" ale ona sama przyjdzie z czasem. Eksperymentujcie i poznawajcie swoje ciało aby wiedzieć jak funkcjonuje. Nie bawcie sie w żadne Czakry, pozycje Płn-Płd, BWgeny czy cos w tym rodzaju. NIE BLOKUJCIE SIĘ!! JESTEŚCIE WOLNI !!! |
|
|
|
![]() |
27.06.2007 - 17:48
|
|
|
OBE Maniak 41 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Dlaczego ten temat został przeniesiony do działu "Artykuły"? Dobre pytanie, to jakiś chochlik na ogromną skale:) Gratulacje. Po przeczytaniu waszych postow tez zdecydowalem sie na wyprawe.Czternasta godzina.Dobra jak karzda. Zaczelo mnie falowac,mysle dobra nasza zaraz bedzie.Gdy przyszed jakis dowcipnis i zaczal borowac mi wiertarka w stopie.No co sie rzucasz ,powiedzial, przeciez chciales miec kanaly otwarte! Hehe:) Swoją drogą jak na razie ani razu w godzinach popołudniowych jeszcze OBE nie doświadczyłem. Może tamten koleś chciał udrożnić w stopach kanały enetgetyczne tą wiartarką:) |
|
|
|
jerry1990 Udało Się! Wyszedłem - Historyczny Dzień Dla Mnie Xd! 26.06.2007 - 09:14
set.h Gratulacje jerry1990. Jak widać wytwałość w d�... 26.06.2007 - 09:37
jerry1990 dzięki set.h taka rada na 100% mi sie przyda ;)
Z... 26.06.2007 - 09:42
Ketrab Mój pierwszy raz kiedy to było .................... 26.06.2007 - 12:08
Discoverer Brawo!:) Dalej będzie już łatwiej. Otwiera ... 26.06.2007 - 12:59
Danrizz No prosze rzeri ^^ great wiadomosc xD to teraz juz... 26.06.2007 - 14:47
Kronopio he he przyłączam się do gratulacji.
Rzeczywisci... 26.06.2007 - 22:08
silverek84 Ja również gratuluję wyjścia i życzę dalszyc... 26.06.2007 - 22:34
Artur_flyer Gratuluje i życzę powodzenia :) 27.06.2007 - 11:58
Zbyszek Gratulacje.
Po przeczytaniu waszych postow tez zd... 27.06.2007 - 13:34
daywalker Temat powinien zostac przeniesiony do "notatn... 28.06.2007 - 02:55
jerry1990 Dzięki wszystkim ;):)
A co do przeniesienia, to s... 28.06.2007 - 11:11
Karakan "Your wish is my command" jak to było p... 28.06.2007 - 12:44
bobek_balinek Jerry a byles trzezwy wtedy ;] [joke] Gratuluje.. ... 28.06.2007 - 14:47
alan11211 Gratulacje stary super wow zazdroszcze ci bo ja ja... 28.06.2007 - 15:23
focus_oobe szczere gratulacje jerry :)
bobek, alan ..wierzyc... 30.06.2007 - 11:11
Warlord Shadow Gratuluję... nie ma sprawiedliwości na tym świe... 02.08.2007 - 14:23
twistoid Gratuluję z całego serca i życzę dalzych sukce... 02.08.2007 - 14:45
set.h Warlord Shadow gdzieś popełniasz błąd że ci n... 02.08.2007 - 23:06![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |