oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Autohipnoza, czy ktos z Was juz tego probował?
stostostokrotka
post 24.09.2010 - 20:23
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam
chciała bym się dowiedzieć czy ktoś z Was może próbował autohipnozy, a jeśli tak to czy cieżko było to osiagnąć i jakie były wrażenia z tym zwiazane.
pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 27.09.2010 - 14:47
Post #2

Dusza Towarzystwa

Niestety było to dość dawno więc nie pamiętam ani gdzie znalazłem ani twórcy nagrania. Pani mówiła w języku polskim. Niedługo będę miał dostęp do starego kompa to tam poszukam, może się zachowało. Przez ten czas polecam google może uda Ci się znaleźć coś ciekawego ;)
Pozdrawiam.

+Quote Post
Militar
post 04.10.2010 - 20:43
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja autohipnozy nie próbowałem ale zostałem zahipnotyzowany.. a właściwie tak mi powiedział hipnotyzer bo byłem cały czas przytomny i miałem wrażenie że przysypiam. Jeśli to była hipnoza to to nie ma żadnego porównania do tego co się o hipnozie sądzi. Nie uważam żeby autohipnozą można było wejść głębiej w ten stan. Kaczorowski ponoć jest dobry i wprowadza 'głęboko' ale to na żywo. Z takich do przesłuchania to mogę polecić Hipnotics Mateusza Grzesiaka (to taka bajeczka ale bardzo sympatyczna w słuchaniu i często tracę przy tym świadomość)

+Quote Post
RED2
post 05.10.2010 - 16:16
Post #4

Członek Rodziny

Notatnik

Powiem ci kolego że słyszałem na youtubku fragment tego Grzesiaka i jest całkiem spoko a najlepsze jest ostrzeżenie żeby nie słuchać podczas jazdy autem i używać tylko oryginalną wersje DLA WŁASNEGO BEZPIECZEŃSTWA chyba mnie przekonał heh POZDRAWIAM.

+Quote Post
RED2
post 05.10.2010 - 17:47
Post #5

Członek Rodziny

Notatnik

CYTAT(RED2 @ 05.10.2010 - 17:16) *
Powiem ci kolego że słyszałem na youtubku fragment tego Grzesiaka i jest całkiem spoko a najlepsze jest ostrzeżenie żeby nie słuchać podczas jazdy autem i używać tylko oryginalną wersje DLA WŁASNEGO BEZPIECZEŃSTWA chyba mnie przekonał heh POZDRAWIAM.

Po przesłuchaniu pierwszego nagrania jest to bodajże OGRÓD.Stwierdzam że jeżeli nagranie było by związane ściśle z tematyką oobe to byłby to naprawdę fajny materiał do wyjścia.
Ogólnie nie polecam nie ma nic wspólnego z oobe a posłuchać zawsze można.
A to co wcześniej napisałem to nie cytat źle kliknołem

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park