Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Stary CzŁowiek
pietras
post 30.10.2010 - 21:58
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7043

Witam...
Miałem nie miłą historię w czwartek,gdy leżałem sobie w łóżku i próbowałem zasnąć,otóż słucham sobie muzyki z radia i ktoś mnie woła po moim nicku jaki mam tutaj na www.oobe.pl nie mija 5 sekund znowu to samo i było to chyba z 10-12 razy...Nie powiem,że trochę się wystraszyłem tego a co ciekawsze zamknąłem oczy i zobaczyłem starego człowieka,który miał siwe włosy po ramiona wraz z brodą tak się obkręcił wokół siebie jakby patrzył na kartke z rysunkiem,ale wiem,że to nie był hipnagog,a wyglądał koleś bardzo realistycznie nie wiem co to było...Czy macie jakieś pomysły ? Dodam,że wczoraj miałem wrażenie,że człowiek powinien żyć chwilą miałem takie przekonanie,bo szkoda rozmyślać co będzie potem niczym Horacy i tak twardo w to wierzyłem,że zapomniałem o wierze w Boga,aż do dzisiaj.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Astral Parsley
post 30.10.2010 - 23:37
Post #2

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8107

A Dumbledora to Ty znasz ;)
A tak na poważnie... Sądzę, że były to po prostu halucynacje towarzyszące zasypianiu. Możliwe że dużo myślisz o forum i obe, więc twoja podświadomość podsuneła Ci scenkę tego typu.

CYTAT(pietras @ 30.10.2010 - 22:58) *
Dodam,że wczoraj miałem wrażenie,że człowiek powinien żyć chwilą miałem takie przekonanie,bo szkoda rozmyślać co będzie potem niczym Horacy i tak twardo w to wierzyłem,że zapomniałem o wierze w Boga,aż do dzisiaj.

Raczej nie ma co do tego mieszać boga (jakkolwiek go postrzegasz/ pojmujesz). Oczywiście i znajdą się tacy, którzy powiedzą, że to właśnie Jahwe (czy któryś mu podobny) objawił Ci się jako stary człowiek i wzywał Cię po nicku z tego forum, aby dać Ci do zrozumienia, że jemu się nie podoba całe to szatańskie "OOBE" :*

Tak czy inaczej- don't worry, be happy :)
Pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
Jaskul-Maniak
post 31.10.2010 - 09:16
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2859

Raczej przyjaciel niz Bog, albo ty sam z przyszlosci. A nie, przeciez to to samo.
O nie... lub dopadl Cie ktos z forum... D...Da...r...
Jezeli to Darek tak sie postarzal, to walne mu w ryj jak przyjdzie i do mnie, hehe.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic