Uwaga: spotkanie organizowane przez mojego kolegę Kubę z Gdańska, na które zostałem zaproszony. Zapraszamy wszystkich w okolicy!
Dokąd zmierza świat ? niewygodne fakty Zastanawiasz się czy świat oszalał?
A może wcale nie chodzi o porządek i dostatek dla wszystkich?
Czy świat Orwella z "1984" - świat wszechwładnego państwa, totalnego zniewolenia, kontroli i inwigilacji obywateli - to tylko czysta fantazja, a może realna perspektywa jaka przed nami stoi?
Jaki jest stan naszej demokracji, gdzie tak naprawdę leży władza - w rządach państw, czy może w wielkich międzynarodowych korporacjach obracających miliardowymi kwotami?
Czy istnieje światowa agenda manipulująca światowymi wydarzeniami? Czy istnieje plan utworzenia Rządu światowego, jednej globalnej waluty i jednego centralnego banku światowego?
Czy media głównego nurtu rzetelnie opisują nasz świat, czy może ją zakłamują tworząc skrzywioną rzeczywistość?
Czy plan zaczipowania ludzkości to teoria spiskowa, czy może kolejny krok w kreowaniu idealnego? społeczeństwa?
Co może się stać, jeżeli wolność potraktujemy za pewnik? Jaka czeka nas przyszłość jeżeli pozostaniem głusi i niemi?
Jeśli nie możesz już dłużej milczeć przyjdź na nasze spotkanie:
20 XI(sobota) 16.30 Wydział Chemii Politechniki Gdańskiej, sala 215.
Lokalizacja z dojściem od dworca tu.W programie dyskusja na powyższe tematy z udziałem grupy StopNWO-Poznań. Zapraszamy!
ofkoraz całość za free więc niech wpada każdy kto chce się spotkać oraz może dowiedzieć się czegoś nowego ciekawego odnośnie tematyki. :)