Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dokąd Zmierza świat - Spotkanie W Gdańsku 20.11.2010r
sonic3
post 02.11.2010 - 20:54
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2391

Uwaga: spotkanie organizowane przez mojego kolegę Kubę z Gdańska, na które zostałem zaproszony. Zapraszamy wszystkich w okolicy!

Dokąd zmierza świat ? niewygodne fakty

Zastanawiasz się czy świat oszalał?

A może wcale nie chodzi o porządek i dostatek dla wszystkich?

Czy świat Orwella z "1984" - świat wszechwładnego państwa, totalnego zniewolenia, kontroli i inwigilacji obywateli - to tylko czysta fantazja, a może realna perspektywa jaka przed nami stoi?

Jaki jest stan naszej demokracji, gdzie tak naprawdę leży władza - w rządach państw, czy może w wielkich międzynarodowych korporacjach obracających miliardowymi kwotami?

Czy istnieje światowa agenda manipulująca światowymi wydarzeniami? Czy istnieje plan utworzenia Rządu światowego, jednej globalnej waluty i jednego centralnego banku światowego?

Czy media głównego nurtu rzetelnie opisują nasz świat, czy może ją zakłamują tworząc skrzywioną rzeczywistość?

Czy plan zaczipowania ludzkości to teoria spiskowa, czy może kolejny krok w kreowaniu idealnego? społeczeństwa?

Co może się stać, jeżeli wolność potraktujemy za pewnik? Jaka czeka nas przyszłość jeżeli pozostaniem głusi i niemi?

Jeśli nie możesz już dłużej milczeć przyjdź na nasze spotkanie:

20 XI(sobota) 16.30 Wydział Chemii Politechniki Gdańskiej, sala 215.

Lokalizacja z dojściem od dworca tu.

W programie dyskusja na powyższe tematy z udziałem grupy StopNWO-Poznań. Zapraszamy!

ofkoraz całość za free więc niech wpada każdy kto chce się spotkać oraz może dowiedzieć się czegoś nowego ciekawego odnośnie tematyki. :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
sonic3
post 25.11.2010 - 22:43
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2391

Spotkanie rewelacja dużo fajnych ludzi można było spotkać, a kto mógł a nie był niech żżż... albo niech wpada na następne spotkanie które pewnie odbędzie się za jakiś czas :)

A poniżej wyrywkowy filmik ze spotkania:

Na spotkaniu przed wykładami poleciał film PKP 2010, który mozna zobaczyć również tu:
http://zakazaneowoce.pl/index.php?s=m&id=1100

no tyle ode mnie i do następnego ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic